• Twente Plat 3 Maart in Haqttem

    eigen foto

Twente Plat 3 Maart in Hattem

14-02-2018, 14:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 3 maart 2018, 20:00 tot 22:25

Locatie:

Daendelsweg 2, Hattem
Kulturhus De Marke
Hattem

Zaterdag 3 Maart vindt er in Hattem een unieke happening plaats. Dan komt het gezelschap Twente Plat namelijk weer naar de theaterzaal van Kulturhus De Marke. Met een prachtige nieuwe humorvoorstelling viert de groep dit seizoen het 40 jarig jubileum. Een uitgelezen kans voor een hernieuwde kennismaking met de populaire groep.

Het begon allemaal als een eenmalig grammofoonplatenproject. Een viertal Twentse humoracts kwamen bijeen voor de live opname van de LP "Twente Plat". Het succes was ongekend en in korte tijd gingen er meer dan 35.000 (!) LP`s over de toonbank. Vanaf dat moment was er dan ook geen houden meer aan en nu reist het gezelschap dus al 40 jaar kris kras door Oost- Nederland om bezoekers in dorpscentra, zalen en theaters te laten genieten van al het moois dat de Twentse humor te bieden heeft. Want Twente Plat staat nog steeds voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. Niet voor niets is de Twentse humor een van de aanstekelijkste van ons land en daar weten de leden van de groep wel raad mee. Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar, dat graag verhaalt over de belevenissen op het Twentse platteland. Mans is de jonge plattelander die zich probeert staande te houden in Den Haag als beveiliger van Mark Rutte. Een van de hoogtepunten uit het programma is zeker ook de verschijning van Aaltje & Trijntje, twee al wat oudere hartsvriendinnen, die van hun hart geen moordkuil maken. Ook de liedjes in het programma zijn zeer de moeite waard en ze worden dit seizoen live begeleid.

Zaterdag 3 Maart komt Twente Plat naar Kulturhus De Marke, Daendelsweg 2, Hattem, telefoon 038 4432888. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar de receptie van MFC De Marke. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan De Reserveerlijn onder telefoonnummer 074 3841718 en Uw kaarten liggen op de avond zelf voor U klaar aan de kassa. Haast U met de aanschaf van Uw kaarten want de belangstelling is groot!

Kijk voor meer informatie op: www.twenteplat.com