Stiltewandeling met start op Hezenberg

13-03-2018, 14:35 | Lezersnieuws | Hans Lambrechts

Datum:

zaterdag 24 maart 2018, 14:00

Locatie:

Hezenberg 6
Pastoraal centrum De Hezenberg
Hattem

Op zaterdag 24 maart, kort voor de start van de Goede Week, wordt er in Hattem weer een Stiltewandeling gehouden. ?Een mooie mogelijkheid om de drukte van alledag even te parkeren en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en/of de plek van God of het geloof in je leven?, deelt dichter Hans Lambrechts mee.

Het programma begint om 14.00 uur in de mooie Kapel van pastoraal centrum De Hezenberg met enkele gedichten, stiltemomenten en passende muziek. Van 14.30 tot ongeveer 16.15 uur wordt er een wandeling gemaakt in de omgeving van De Hezenberg. Vorig jaar werd het eerste deel van de route geheel in stilte afgelegd en daarna ook ruimte geboden om zachtjes pratend woorden en gedachten met elkaar te delen. Omdat enkele deelnemers toen aangaven dat zij de hele route wel ?in stilte? hadden willen lopen wordt daar dit jaar ook ruimte voor geboden door de groep in twee?n op te splitsen.

De medewerkenden aan de Stiltewandeling zijn: ds. Wim Hortensius (inspirerende teksten), Ellis van der Scheer (dwarsfluit) en Hans Lambrechts (gedichten). Aanmelding vooraf via het mailadres Leerhuis@kpnmail.nl wordt op prijs gesteld, maar wie kort van tevoren denkt ?ik wil ook graag mee lopen? is ook nog van harte welkom. Wie slecht ter been is kan er ook voor kiezen om alleen het openingsprogramma in de rolstoeltoegankelijke Kapel bij te wonen.

Deelnemers uit Hattem of directe omgeving wordt gevraagd zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar De Hezenberg te komen. Wie verder weg woont kan zijn auto op de grote parkeerplaats van het pastoraal centrum parkeren, tevens eindpunt van de wandeling.