• Reparatie Filmprojector

    Dorina Sedoeboen

Repair Café Epe in het Kulturhus EGW - Epe

05-01-2018, 00:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 09:30 tot 12:00

Locatie:

Stationsstraat 25, Epe
EGW Kulturhus
Epe

Op 13 Januari 2018 wordt het eerste Repair Café van 2018 voor de verandering gehouden in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 in Epe. Tussen 09.30 tot 12.00 uur wordt u gastvrij ontvangen met een kop warme thee of koffie en wat lekkers van het huis bij binnenkomst.

Een goed voornemen om 2018 te beginnen is bewust te worden van uw energieverbruik en mogelijkheden om hierop te besparen. Deze keer zal A3B-bouwadvies , Adviseurs in Bouwen, Beheren en Besparen op het Repair Café aanwezig zijn met een keur aan mogelijkheden. Er zal een demonstratie en uitleg zijn van diverse soorten energiebesparende beglazing en mogelijkheden om de warmteafgifte van uw verwarming te verhogen. Ook zullen er o.a. demonstraties en uitleg worden gegeven over de inzet van thermische camera's om warmteverliezen in uw woning inzichtelijk te krijgen en het verschil laten zien tussen een gloeilamp en o.a. de moderne vorm van verlichting: LED. Een afspraak maken voor een thermo grafische Quick Scan van uw woning of uw woning laten voorzien van een energielabel behoort dat kan ter plaatse worden gemaakt. Dus kom langs, begin het nieuwe jaar bewust met het besparen van uw energie.

Naast de energie besparende demo en informatie kunt u, zoals vanouds, uw defecte gourmetstel of ander elektrische apparatuur aan te bieden voor reparatie. Een gewone reparatie van uw broekzoom kan natuurlijk ook. Ons team van vrijwilligers staan wederom voor u klaar in 2018.

Meer weten? Mail naar repaircafeepe@gmail.com of info@swoepe.nl of kijk op www.swo-epe.nl. Repair Café Epe is ook te vinden op: http://www.facebook.com/repaircafeepe . U kunt ook bellen naar 0578-620988. We helpen U graag verder.