Rabobank schoolkorfbaltoernooi Rood-Wit

24-04-2018, 01:27 | Lezersnieuws | Lisette Vossebelt

Datum:

zaterdag 16 juni 2018, 09:30 tot 13:30

Locatie:

Oranjeboomlaan 27
de Schakel
Wezep

Het is inmiddels een vaste, gezellige traditie geworden binnen de gemeente Oldebroek: het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij Rood-Wit. De korfbalvereniging uit Wezep organiseert dit jaar wederom het Rabobank schoolkorfbaltoernooi voor alle basisscholen in de gemeente Oldebroek. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 16 juni, van 9:30 tot 13:30 op Sportpark ?De Brink?. Na het succes van voorgaande jaren is dit jaar besloten om de groepen 3 t/m 6 4Korfbal te laten spelen. Dit is een snelle, afwisselende variant van korfbal die wordt gespeeld door middel van 4 tegen 4 spelers. De groepen 7 en 8 zullen op het toernooi spelen volgens de regels van het wedstrijdkorfbal, dat met 8 tegen 8 spelers wordt gespeeld.

Om alle leerlingen de kans te geven zich goed voor te bereiden op het toernooi, biedt korfbalvereniging Rood-Wit ook dit jaar in samenwerking met Goed Bezig Oldebroek weer korfbalinstuiven aan. Deze drie instuiven zijn een goede gelegenheid voor de leerlingen om te oefenen voor het toernooi en zullen onder leiding staan van korfbaltrainers van de korfbalvereniging zelf. De instuiven zullen na schooltijd plaatsvinden, en de leerlingen kunnen deelnemen in teamverband maar ook individueel.

De data waarop de korfbalinstuiven zullen plaatsvinden zijn: dinsdag 22 mei, dinsdag 5 juni en dinsdag 12 juni. De instuiven vinden, net als het toernooi, plaats op sportpark ?De Brink?. De tijden zijn als volgt:

  • Voor de groepen 3 t/m 5 van 15:30 uur ? 16:15 uur

  • Voor de groepen 6 t/m 8 van 16:15 uur ? 17:00 uur

Sportpark ?De Brink? kunt u vinden aan de van Pallandtlaan 4 te Wezep.