• Het koor zingt

    Gospelkoor Spring

MessAgedienst met Spring in Vaassen

20-09-2018, 22:06 | Lezersnieuws | Wim van 't Einde

Datum:

zondag 30 september 2018, 19:00

Locatie:

Marktplein 7
Dorpskerk
Vaassen

Op zondag 30 september wordt om 19.00 uur weer een laagdrempelige MessAge-dienst in de Dorpskerk georganiseerd. Voorganger in deze dienst is ds. Bert Heslinga. Gospelkoor Spring uit Voorthuizen zal muzikale medewerking verlenen en de samenzang begeleiden. Het thema van de dienst is: ?De wereld draait om jou!?

Bert Heslinga is een goede bekende in de Dorpskerk. Als predikant van de Vaassense Tabernakelkerk kent hij veel gemeenteleden en gaat ook regelmatig voor in de Dorpskerk. De Hervormde Gemeente werkt met de Gereformeerde Kerk samen in het federatieve verband tussen beide kerken.

Gospelkoor Spring is in Vaassen ook niet onbekend, het heeft al een aantal keren in diensten meegewerkt. Het koor bestaat inmiddels dertig jaar en heeft in die tijd haar sporen verdiend. Het werkte mee aan CD-opnames, zong voor radio en televisie. Remco Hakkert, de dirigent van het koor, is zo mogelijk nog bekender. Hij maakte verschillende CD's en werkt regelmatig mee aan TV-programma's en EO-jongerendagen. Ook is hij bekend als dirigent van het Eper Gospelkoor SIGN.

Vanaf 18.30 uur is de Dorpskerk open en staat de koffie, thee en fris klaar. Dan is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan met leden van de werkgroep en met elkaar.