• Groot Politiek debat van Nunspeet

    Ruben Smit

Het Groot Politiek debat van Nunspeet van 7 maart

17-02-2018, 21:01 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 7 maart 2018, 19:00 tot 22:00

Locatie:

Elspeterweg 14, Nunspeet
Hoeve van Nunspeet
Nunspeet

Op 7 maart a.s. organiseert de Bedrijvenkring Nunspeet het Groot Politiek Debat van Nunspeet. Tijdens deze avond gaan de lijsttrekkers van de 8 politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen met elkaar in discussie over actuele lokale onderwerpen. Bedrijven en inwoners uit de gemeente Nunspeet zijn van harte uitgenodigd om bij dit debat aanwezig te zijn.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart organiseert de Bedrijvenkring Nunspeet op 7 maart 2018 een politiek debat. Dit debat vindt plaats in de Hoeve van Nunspeet, Elspeterweg 14, 8071 PA te Nunspeet. De avond start om 19.00 uur met een inloop. Om 20.00 uur begint het programma. U kunt zich aanmelden via politieknunspeet.nl.

Voor de pauze staat er een forumdiscussie tussen de 8 lijsttrekkers op het programma.

Henk Junte (ABN), Koos Meijer (CDA), Ingrid Slaa (Christenunie), John Nijhuis-Pollack (De Partij), Martin Mol (Gemeentebelang), Andre Timmerman (PVDA-GroenLinks), Chris Stoffer (SGP) en Jeroen Snaterse (VVD) gaan met elkaar in gesprek over diverse thema's. Na de pauze wordt door lijsttrekkers en fractievoorzitters gereageerd op vragen uit de zaal. De avond wordt afgesloten met een borrel voor alle aanwezigen.

Het Groot Politiek Debat wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Ook dit jaar ligt de organisatie in handen van de Bedrijvenkring Nunspeet (BKN). De BKN heeft ruim 120 leden en stimuleert informatie-uitwisseling en samenwerking. Dit geldt voor de leden onderling, maar ook voor externe partijen, zoals de gemeente Nunspeet, omringende bedrijvenkringen, de provincie Gelderland en bijvoorbeeld MKB Nederland, VNO-NCW en ONL.

Meer informatie over het debat en de plaatselijke politieke partijen vindt u op de site politieknunspeet.nl.