• For Fun

    eigen foto
  • De Heren van Huffelen

    eigen foto

For Fun en de Heren van Huffelen spelen in Cultureel Café

14-02-2018, 21:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 25 februari 2018, 15:00 tot 17:00

Locatie:

stationstraat 25, Epe
Kulturhus EGW
Epe

EPE - De maand loopt ten einde en dat betekent dat het cultureel café weer zijn deuren opent in het Kulturhus EGW. Op zondag 25 februari staan de Heren van Huffelen en de groep For Fun voor uw klaar om samen te genieten van diverse muziekstijlen.

De dames van For Fun starten de middag met allerlei swingende nummers uit de oudere musicals en films. Er zullen nummers voorbij komen uit onder andere 'Diamonds are a girl best friend' en ballads uit "Fiddler on the roof'. Deze dames brengen op aanstekelijke wijze een mooie mix van nummers uit de showwereld en van het witte doek!

Later die middag zullen de enthousiaste Heren van Huffelen Hollandse liedjes en (dialect)streekliedjes ten gehore brengen. Beide heren delen een grote hobby: samen muziek maken. Dit doen ze onder het motto: 'Muziek maakt u en ons blij!' En dat blijkt uit het enthousiasme waarmee hun muziek ontvangen wordt.

Benieuwd geraakt naar beide muzikale acts? Kom 25 februari naar het Kulturhus EGW aan stationsstraat te Epe. Deze editie start om 15:00 uur en de toegang is vrij.

Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of surf naar de internetsite www.kulturhusepe.nl.