• EB in Concert

    Lusine

Elburgers in Concert

13-02-2018, 22:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 3 maart 2018, 14:00 tot 22:00

Locatie:

, Elburg
Diverse locaties Gemeente Elburg
Elburg

Op zaterdag 3 maart 2018 wordt de tweede editie van Elburgers in Concert georganiseerd. 's Middag treden op een zevental locaties koren, muziekverenigingen en bands op uit de gemeente Elburg. Het afsluitende avondprogramma wordt gehouden in Kulturhus 't Huiken in Elburg.

Zo kan er onder andere worden geluisterd naar Ierse muziek en "oldies" van o.a. Jim Reeves, John Denver, Ray Charles bij Lucca. Nummers van Tom Parker in de kapel van Museum Elburg, Big Band muziek in 't Boothuis en akoestische nummers in het woonzorgcentrum Mariposa.

Tijdens het avondprogramma wordt er een muzikale reis gemaakt door de vijftiger jaren uit de vorige eeuw tot het jaar 2000, echter met een knipoog naar de toekomst. Met nummers van o.a. Chubby Checker, Bill Haley & His Comets, ABBA, Survivor, Coldplay en Dotan wordt er door de deelnemers een muzikale reis gemaakt door de tijd. De muzikale tijdsblokken worden afgewisseld door nieuwsfeiten. Het thema voor het avondprogramma is "Stop de Tijd".

De deelnemers aan het avondprogramma zijn Popkoor "Sing for Joy", Big Band NC Lambert Franckens, CMV Excelsior Oostendorp, DJ BrowBeat en Muziekschool "De Spelerij". Het college van B&W zal samen met een achtergrondkoor van raadsleden de avond op geheel eigen wijze openen.

Het volledige middagprogramma en info over de aanvangstijden van het middag- en avondprogramma is te vinden op ungevenementen.nl