• Thuishonk MTC de Paddnrieders: Tapperij Teun

    MTC de Paddnrieders

25e Padd'nriederstoer MTC de Paddnrieders

13-08-2018, 10:53 | Lezersnieuws | Heleen Dijkslag

Datum:

zondag 19 augustus 2018, 09:00 tot 10:00

Locatie:

groteweg 24
Tapperij Teun
Wapenveld

Op zondag 19 augustus organiseert Motor Toer Club (MTC) ?de Padd'nrieders? uit Wapenveld, voor de 25e keer, de jaarlijkse Padd'nriederstoer. Dit is een zogenaamde LOOT rit waarmee punten verzameld kunnen worden voor het toerkampioenschap van stichting LOOT. De start en inschrijving is op zondag 19 augustus ?s morgens tussen 09.00 en 10.00 uur bij het thuishonk Tapperij Teun aan de Groteweg 24 in Wapenveld.

De route is 225km lang en gaat over de Veluwe. Alle motorrijders (dus ook niet-leden) die willen meerijden, zijn van harte welkom. Leden kunnen gratis meerijden, de kosten voor niet-leden bedragen 5 euro. Hiervoor krijg je een kop koffie en de route wordt ter plekke in jouw navigatiesysteem geladen. Heb je geen navigatie en wil je toch meerijden? Dan kun je je aansluiten bij een groep motorrijders met navigatie.

MTC de Padd?nrieders organiseert jaarlijks meerdere toerritten en evenmenten waaronder de Avond4daagse in juni, de excursierit in juli, de buitenlandtoer in het eerste weekend van september en een feestavond in november.?De buitenlandtoer en de feestavond zijn alleen toegankelijk voor leden. Wil je lid worden van MTC ?de Padd?nrieders? voor 27,50 euro per jaar, of meer informatie, ga dan naar www.paddnrieders.nl.