• Trailrun

    Eigen foto

12 mei Trailrun vanaf Fysio+ Fitness Noord

14-03-2018, 13:16 | Lezersnieuws | Ferdinand Van de Lang

Datum:

zaterdag 12 mei 2018, 12:00

Locatie:

Kwartelweg 1A
Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe
Wapenveld

Trailrun Wezep organiseert op zaterdag 12 mei de eerst volgende Trailrun. De start is dit jaar in Wapenveld bij Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe met nieuwe routes. Het parcours is uitgestippeld door de prachtige natuur en 100% op onverharde ondergrond. Liefhebbers kunnen inschrijven om deel te nemen aan deze sportieve en recreatieve loop.

Trailrun is een populaire manier van hardlopen in een natuurlijke omgeving, waarbij de tijd minder interessant is. Hoe kleiner de paden hoe enthousiaster de deelnemers zijn. Er zijn verschillende afstanden je kan je inschrijven voor de 42, 21, 10 en 5 kilometer. Daarnaast is er een canicross van 10 kilometer.

De organisatie start vanaf Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe aan de Kwartelweg 1a in Wapenveld. Daar zijn koffie, thee, sportdrank en sportrepen verkrijgbaar. Na afloop is er de gelegenheid om te douchen. Inschrijven voor de Trailrun kan tot 1 mei 2018. Voor vragen en inschrijven verwijzen wij u graag naar de website van Trailrun Wezep http://trailrun-wezep.nl.