Besparen met TMI-Bosch

Advertorial

'T HARDE Installatiebedrijf TMI Bosch in 't Harde is specialist op het gebied van duurzame energie. Met name de installatie van zonnepanelen in combinatie met een pelletkachel levert op jaarbasis een interessante besparing op de energierekening.

Hanneke Bloemendaal

,,De subsidie pot zit nu nog vol!", begint Sebus Bosch enthousiast zijn verhaal. ,,Maak dus nu gebruik van de mogelijkheden en profiteer zowel van de regeling van btw-teruggave op de aanschaf van zonnepanelen als van de subsidie op de aanschaf van een pelletkachel. Let op: deze subsidie wordt alleen verstrekt op goedgekeurde pelletkachels." TMI Bosch heeft een ruime showroom met diverse modellen pelletkachels. ,,Een aantal van onze pelletkachels zijn goedgekeurd en staan op de subsidielijst van het ministerie. Schaft u nu een pelletkachel aan dan levert dat al snel een voordeel van zo'n 500 euro op. Voor particulieren gelden een aantal voorwaarden. Zo mag bijvoorbeeld het apparaat niet binnen een jaar na installatie weer worden verwijderd. Wij vertellen u er graag meer over en helpen u tevens met de aanvraag voor teruggave bij aankoop van een kachel."

De aanschaf van een pelletkachel in combinatie met een set zonnepanelen levert een besparing op de aanschaf van maar liefst 1500 euro. ,,Na installatie van beide systemen kunt u rekening houden met een jaarlijkse besparing op de energierekening van ongeveer 1200 euro. Heeft u interesse? Dan komen wij bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Wij doen een gratis energiecheck en u ontvangt van ons uitsluitend maatwerk afgestemd op uw eigen situatie en (financiële) mogelijkheden. Ook checken wij gratis de staat van uw cv ketel."

Een pelletkachel is een apparaat dat goed geïnstalleerd en afgesteld moet worden. TMI Bosch heeft al meer dan 5 jaar ervaring met pelletkachels en de nodige kennis in huis. Ook op het gebied van zonnepanelen is alle knowhow bij TMI Bosch aanwezig. ,, Onze montage voor zonnepanelen bestaat uit een op het dak geschroefd ( RVS) systeem. Wij weten dat veel installateurs gebruiken maken van haken, die geregeld zorgen voor lekkages en pannenbreuk", legt Bosch uit. ,,Ons assortiment zonnepanelen is breed, waardoor we de beste keus kunnen maken in relatie tot uw persoonlijke situatie. Bij de offerte ontvangt u van ons tevens de technische gegevens van deze panelen." TMI Bosch werkt met Duitse omvormers welke via uw smartphone wereldwijd te volgen zijn. Ze zijn voorzien van een display om de gegevens af te lezen. ,,Wij werken met nieuwe bekabeling en een extra groep in uw meterkast, die volgens de normen worden uitgerekend."

TMI Bosch bestaat al vijftig jaar en heeft zich de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in duurzame energie. ,,Wij leveren gegarandeerd goed vakwerk met ons eigen zeer bekwame team. Investeren in kwaliteit duurt het langst en dat kost dan dus uiteindelijk minder. Wij zijn graag uw partner in duurzame energie."

TMI-Bosch, Industrieweg 5, 't Harde. Info: 525-651430/

www.tmi-bosch.nl