• Eigen foto

'We zijn een echt familiebedrijf'

Advertorial

WEZEP De laatste ronde van de zomeropruiming bij Koops Bedden is van start gegaan.,,Tijdens de laatste twee weken kan er nog volop geprofiteerd worden op allerlei producten op slaapgebied", vertelt Ente Bosma junior. Samen met zijn vader runt hij Koops Bedden aan de Rondweg in Wezep, waar het begrip 'beter uitgerust' het credo is.

,,Koops Bedden is een echt familiebedrijf", aldus Bosma junior. ,,Al jarenlang vinden vele generaties de weg naar onze uitgebreide collecties op slaapgebied. Kwaliteit, goede service en een gedegen advies staan daarbij centraal. Koops Bedden verkoopt uitsluitend topkwaliteit wanneer het om slapen gaat, aangepast aan de slaapwensen van de klant. Dat is al 175 jaar de kracht van Koops Bedden".

HOFLEVERANCIER Koops Bedden kreeg in april het predicaat Hofleverancier. Deze Koninklijke onderscheiding wordt uitgereikt aan bedrijven die ten minste 100 jaar oud zijn, een goede reputatie hebben en zich onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Om plaats te maken voor de nieuwe najaarscollectie pakt Koops bedden tijden de laatste weken van de summersale nog even flink uit. ,,Er zijn vele showmodellen boxsprings, complete slaapkamers, seniorenledikanten, tienerbedden, deelbare bedden, matrassen en bodems sterk afgeprijsd", geeft Ente Bosma aan.

SPECIALE AAANBIEDINGEN Hij vervolgt: ,,Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen op de gehele collectie van Tempur, die kunnen oplopen tot een korting van wel 800 euro. De Tempur traagschuimmatrassen passen zich perfect aan de contouren van het lichaam. Ook op de collectie van het toonaangevende merk Auping geldt een korting van 15 procent. Een groot deel van de collectie bedtextiel is eveneens in de opruiming. Er is een ruime keus in diverse soorten kussens en dekbedden zowel synthetisch, dons en wol. Vele dekbedovertrekken van gerenommeerde merken als Van Dijck, Essenza, Cinderella en Bedding House, hoeslakens, moltons, badjassen en handdoeken zijn sterk afgeprijsd. Alle producten worden geleverd met de bekende garantie en service die klanten mogen verwachten van een Koninklijk onderscheiden bedrijf.

OP IS OP ,,De laatste ronde van de Summersale is de ideale gelegenheid om tegen scherpe prijzen goed te slagen op slaapkamergebied. Voor alle artikelen geldt: op is op. Dus wees er snel bij".

Wie de komende weken wil profiteren van de scherpe aanbiedingen en hoge kortingen tijdens de Summer sale bij Koops Bedden is van harte welkom aan de Rondweg 72 in Wezep.

De koffie staat klaar. Parkeren is gratis en kan direct voor de deur.Meer informatie: www.koopsbedden.nl of tel.nr. 038-3761212.

Openingstijden: maandag 13.30 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag 9.30 tot 17.00 uur.

Koops Bedden is op zondag gesloten.