'Koninklijk feest' bij Koops Bedden

Advertorial

WEZEP Koops Bedden in Wezep mag zich sinds afgelopen woensdag Hofleverancier noemen. Het bijbehorende wapenschild werd door burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Oldebroek onthuld. Klanten kunnen de komende dagen profiteren van 'koninklijke' aanbiedingen.

Hanneke Bloemendaal

Het predicaat Hofleverancier wordt alleen toegekend aan bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf, die een vooraanstaande plaats in de regio innemen en tenminste honderd jaar bestaan. Koops Bedden bleek historisch gezien nauwe banden te hebben met Bakkerij van Olst en Congres- en Partycentrum Coelenhage. ,,Het is al heel bijzonder dat we het koninklijk predicaat hebben gekregen, maar het is uniek in Nederland dat drie bedrijven in één dorp tegelijk bekroond zijn", vertelt Ente Bosma jr. enthousiast. Oprichter van het bedrijf is Jacob Koops, die naast een bakkerij ook een herberg begon. Er werden allerhande streekproducten verkocht, maar ook wollen dekens. Dit mondde na ruim 175 jaar uit in het huidige beddenpaleis aan de Rondweg. ,,Koops Bedden was destijds de eerste beddenspeciaalzaak van Nederland. Wij hebben het bedrijf begin jaren '90 overgenomen en zijn in 2001 verhuisd van de Zuiderzeestraatweg naar het huidige pand aan de Rondweg," vertelt Ente Bosma sr. Al van het prille begin voeren kwaliteit, service en klantvriendelijkheid de boventoon binnen de bedrijfsvoering. Sinds 2007 heeft Ente Bosma jr. de leiding over Koops Bedden, terwijl zijn vader als adviseur nauw betrokken is gebleven bij het bedrijf. Hij geeft aan: ,,Ik ben als vader enorm trots dat mijn zoon het bedrijf heeft overgenomen en uiteraard zijn we er samen heel trots op dat we ons sinds vorige week hofleverancier mogen noemen." Bosma jr. haakt er op in: ,,Geen enkel bedrijf kan bestaan zonder klanten. Wij zijn erg blij met onze grote klantenkring en met de goede relatie die wij met onze klanten hebben. Daarom willen we hen graag bedanken met veel 'koninklijke' aanbiedingen!" De komende dagen wordt het hofleverancierschap op passende wijze gevierd bij Koops Bedden met heel veel voordeel. Wie koninklijk wil slapen kan profiteren van de scherp geprijsde 'Queensize' en 'Kingsize' Boxsprings, die in diverse kleuren leverbaar zijn. De aankoop van een Auping matras gaat vergezeld van gratis bedtextiel (ter waarde van 10% van de aankoopprijs). Verder zijn er volop dekbedovertrekken van gerenommeerde merken als Esprit, Essenza, VanDijck, Pip Studio en Beddinghouse in de aanbieding. Ontvang hierbij gratis een mooie handdoek. Ook zijn er volop aanbiedingen van Royal Dream dekbedden en hoofdkussens.

,,Om het feest compleet te maken ontvangt elke klant van ons bij aankoop een leuke attentie", aldus Bosma jr. ,,We hopen nog vele jaren 'slapen als ons vak' te mogen hebben en staan voor u klaar met gedegen advies en uitsluitend kwaliteitsproducten."

Koops Bedden, Rondweg 72, Wezep. Info: www.koopsbedden.nl