• Hanneke Bloemendaal

Jubileumbuffet in Kerstsfeer

Advertorial

WEZEP Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep werd eerder dit jaar benoemd tot Hofleverancier. Dit wordt sindsdien iedere zaterdag gevierd met een uitgebreid, scherp geprijsd, Jubileumbuffet. Op 24 december is er een Jubileumbuffet in kerstsfeer.

Op 20 april werd het vakmanschap, de kwaliteit en betrouwbaarheid van Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage onderscheiden met het Koninklijk Predicaat. ,,We blikken nog steeds met een enorm blij gevoel terug op die ene dag in april", vertelt Monique Vrolijken. ,,Het was en is heel bijzonder om op deze manier ons bedrijf erkend te zien. Ook hebben we de afgelopen maanden veel positieve reacties van gasten gekregen op het feit dat we Hofleverancier zijn geworden. We hebben destijds besloten om het hele jaar feest te vieren en zo ontstond het idee voor een wekelijks jubileumbuffet."

Dat bleek een goede ingeving, want het Jubileumbuffet dat iedere zaterdagavond plaatsvindt, is succesvol. Gedurende twee uur kan er onbeperkt genoten worden van warme en koude gerechten. Het Jubileumbuffet is zeer uitgebreid en zal jong en oud aanspreken. Het Jubileumbuffet kost 25 euro per persoon inclusief consumpties (uit het Hollands assortiment, uitgezonderd gedistilleerd) en dessert. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 2 euro per levensjaar. ,,Het fijne van een buffet is dat je niet de hele tijd stil aan tafel hoeft te zitten en dat er zoveel keus is. Het is ook een leuke manier om een verjaardag te vieren of andere feestelijke gelegenheid." Wie in de week voorafgaand aan het buffet jarig is geweest of op de dag zelf jarig is, betaalt slechts 12,50 euro voor het Jubileumbuffet (wel even een legitimatie meenemen).

FAMILIEBEDRIJF Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage bestaat ruim 175 jaar en is een echt familiebedrijf. ,,Onze dochter Romy en haar man Romano hebben inmiddels ook hun sporen in de horeca verdiend onder meer bij Librije's Zusje, bij de Librije en bij ons. Momenteel zijn ze druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw te openen paviljoen in park de Wezenlanden in Zwolle. Het paviljoen wordt op zeer milieuvriendelijke wijze gebouwd, zal energieneutraal zijn en voornamelijk uit glas bestaan met een sedum dak. Dankzij deze bouwvorm is er in het hele bedrijf straks een prachtig uitzicht op het park." Monique Vrolijken vervolgt: ,,Romano heeft een Spaanse achtergrond en de kaart zal een Spaanse twist krijgen. We werken er naartoe dat Parkpaviljoen Wezenlanden voor het Bevrijdingsfestival geopend zal worden."

JUBILEUMBUFFET Op zaterdag 24 december is er bij Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage een Jubileumbuffet in kerstsfeer. Reserveren voor het Jubileumbuffet is gewenst om teleurstelling te voorkomen. Inloop is vanaf 17.30 uur. Voor het buffet op 24 december wordt aangeraden tijdig te reserveren.Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486, Wezep. Info: 038-3761213/coelenhage.nl en FB (zondag gesloten)