• Freddy Smit (jobcoach gemeente Nunspeet), Michael Kroon, wethouder Marije Storteboom, Roel Vos en Harry Frens (beiden van De Hoeve).

    Gemeente Nunspeet

Jobcoach Nunspeet zorgt voor drie succesvolle 'plaatsingen'

NUNSPEET De jobcoach van de gemeente Nunspeet en Nunspeetse bedrijven werken volgens de gemeente intensief samen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen. Er wordt samen gekeken met de cliënten wat hun mogelijkheden zijn en koppelen deze personen aan bedrijven of opdrachtgevers.

Dat heeft de afgelopen tijd geresulteerd in drie succesvolle plaatsingen bij De Hoeve in Nunspeet. Eén van die plaatsingen is Michael Kroon. Hij werkt nu als keuken-assistent in het pannenkoekenhuis en is een prachtig voorbeeld van het goed benutten van de kwaliteiten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt .Een mooi resultaat van een intensieve samenwerking.

Wethouder Marije Storteboom en Freddy Smit (jobcoach gemeente Nunspeet) bedankten Harry Frens en Roel Vos van De Hoeve voor dit resultaat. Bedrijven die willen weten wat de mogelijkheden zijn om ook een bijdrage te leveren, kunnen contact opnemen met Freddy Smit, tel. 06-06-55714383 of f.smit@nunspeet.nl.