• Hanneke Bloemendaal

'Grote Matrassen Tiendaagse'

Advertorial

WEZEP De jaarlijkse 'Matrassen Tiendaagse' bij Koops Bedden in Wezep is van start gegaan. Gezond slapen staat bij deze Hofleverancier centraal, hetgeen zich uit in gedegen advies en in de verkoop van uitsluitend kwaliteitsmatrassen.

De laatste tijd wordt er zowel op radio en televisie als online veel aandacht geschonken aan het belang van een gezonde leefstijl waarbij het accent ligt op slapen. ,,Niet verwonderlijk", vindt Ente Bosma jr. ,,Na water drinken is slapen het belangrijkste aspect om te kunnen leven. En een gezonde nachtrust begint bij een goede matras. Maar hoe weet je wat een goede matras is?"

Hij vervolgt: ,,Wij geloven niet in computergestuurde programma's, die in een paar tellen bepalen wat voor u de juiste matras is. Wij houden rekening met eventuele fysieke klachten als reuma, hernia's en vergroeiingen. Persoonlijke aandacht en advies staan bij ons centraal en elke klant voelt bij ons zelf hoe de diverse matrassen liggen. Een computer voelt immers niks? Elk mens is uniek en daarom verkopen wij geen standaardmatrassen."

Een keer per jaar worden alle matrassen in de showroom van Koops Bedden vervangen. Deze matrassen gaan met 10 tot 50% korting de deur uit. ,,Dit jaar hebben we als extra de zogeheten Sleep & Dreamcollectie. Ook deze collectie gaan we geheel vernieuwen en daarom zijn deze matrassen scherp afgeprijsd." Verder zijn er nog diverse soorten als pocketvering, natuurlatex en traagschuim in diverse diktes en maten verkrijgbaar. Net als de reguliere collectie is de kwaliteit van deze matrassen uitstekend.

AUPING Het assortiment van Koops Bedden wordt uitsluitend gevormd door matrassen van Nederlands fabricaat. Een voorbeeld is het befaamde merk Auping. Deze matrassen kunnen zowel op een spiraalbodem als boxspring gelegd worden. Tot en met 27 november geldt een korting van 20% op alle Auping matrassen en op alle topdekmatrassen.

GARANTIE De betrouwbaarheid en vakmanschap van Koops Bedden is afgelopen april officieel bevestigd met het predicaat Hofleverancier. ,,Ik denk dat wij wel kunnen stellen dat we een unieke slaapgarantie bieden. Bevalt het ligcomfort van de gekochte matras achteraf niet, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Deze garantie geldt ook voor onze afgeprijsde matrassen tijdens de 'Matrassen Tiendaagse'." Bosma jr. vervolgt: ,,Wij adviseren de klant om de tijd te nemen voor het kopen van een nieuwe matras!"

De Matrassen Tiendaagse bij Koops Bedden loopt tot en met zaterdag 3 december. De winkel is makkelijk te bereiken en ligt vlakbij de A28. Er is volop gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Koops Bedden is geopend op maandag van 13.30 uur tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.30 uur tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur (zondags gesloten). Koops Bedden, Rondweg 72, Wezep. Meer informatie is verkrijgbaar bij 038-3761212.

w [koopsbedden.nl