Toerclub Hattem organiseert vierde Rabo ATB tocht

HATTEM De vierde editie van de Rabo ATB tocht wordt zaterdag 24 september gehouden. Dit is een door de NTFU gekwalificeerde twee sterren tocht. Toerclub Hattem staat garant voor de organisatie van dit evenement.

Deelnemers hebben de keuze uit twee afstanden de 25 of de 45 kilometer. Ieder jaar fietsen er een paar honderd mensen deze tocht met een gevarieerd parcours door de bossen rond Hattem. De tocht heeft 300 hoogtemeters en de route is helemaal vernieuwd.

Dit jaar is de start van de tochten bij Opleidingscentrum de Gelderpoort aan de burgemeester Moslaan 11. Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten en te douchen bij kanocentrum Vadesto op de Bleek 3.

De starttijd van beide tochten is tussen 9.00 uur en 10.30 uur. De kosten zijn 4 euro per persoon. NTFU leden hebben op vertoon van hun pas 1 euro korting. Er wordt gebruikt gemaakt van het scan en go systeem. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meefietsen. Voor een herinneringsmedaille betalen de deelnemers 2,50 euro. Er is een beker beschikbaar voor de grootste mannen- en vrouwengroep.

De organisatie benadrukt dat de deelname geheel op eigen risico geschiedt en dat ze op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld kan worden voor opgelopen schade tijdens de toertocht. Verder geeft de organisatie het dringende advies dat het dragen van een valhelm van essentieel belang is voor het waarborgen van de veiligheid van een ieder die deelneemt.

Meer informatie via Geert Geerlinks 038-4443414 en Herman Stukker 038-4443121 of op de website van de club: www.toerclubhattem. nl. Facebook: Zomertochten Toerclub Hattem