Teleurstellende nederlaag voor VSCO'61

OOSTERWOLDE In de thuiswedstrijd tegen Hulshorst leed VSCO'61 haar eerste nederlaag van het seizoen. Hulshorst wist met 0-2 te winnen en liet VSCO'61 met een kater achter.

VSCO'61 begon nog wel aardig aan de wedstrijd. In de 11e minuut werd een doelpunt vanwege buitenspel afgekeurd en even later verdween een schot van Jan van 't Oever rakelings naast het doel. Daarmee was de koek wel zo beetje op. VSCO'61 dicteerde de wedstrijd, maar wist zich geen kansen te creëren. Enige wapenfeit was nog een omhaal van Gerwin de Leeuw die over het doel verdween.

Ook de tweede helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld. VSCO'61 probeerde het tempo te verhogen en een doelpunt te forceren. Bart Schoonhoven was dichtbij een treffer, maar hij schoot naast. In de 63e minuut kwam Hulshorst op voorsprong. Slecht uitverdedigen bracht de bal bij Hulshorst en Bram van Dijk kwan alleen voor doelman Arjan ten Klooster. De slecht ingeschoten bal leek een prooi te worden van Ten Klooster, maar de bal slipte onder zijn lichaam het doel in.

VSCO'61 drong hierna wel aan, maar Hulshorst verdedigde met man en macht. Vijf minuten voor tijd beslechtte Melle van der Salm het lot van VSCO'61. Opnieuw slordig verdedigend werk bracht Van der Salm alleen voor doelman Ten Klooster, die opnieuw het nakijken had (0-2). Volgende week mag VSCO'61 proberen zich te herstellen in de thuiswedstrijd tegen SP Teuge.