Informatieavond in Hattemerbroek

HATTEMERBROEK Het Dorpsoverleg Hattemerbroek houdt woensdag 25 november in dorpshuis De Bouwakker een informatieavond voor alle inwoners uit Hattemerbroek. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur. Tijdens deze avond staan onder andere de volgende onderwerpen op de agenda die van lokaal belang zijn: woningbouw, veiligheid, H2O bedrijventerrein en de dorpsagenda 2016

De organisatie voor deze avond ligt in handen van het Dorpsoverleg Hattemerbroek. Een groep enthousiaste mensen die betrokken is bij het leefbaar maken en houden van het dorp Hattemerbroek. Het Dorpsoverleg Hattemerbroek heeft sinds 2012 regelmatig contact met de gemeente over onderwerpen die het dorp aangaan. Windmolens, H2O terrein, woningbouw, verkeer en veiligheid, afrit A28 maar ook de openbare speelterreinen komen aan de orde.

Kritisch maar wel constructief bouwt men aan een mooi, groen en leefbaar Hattemerbroek.

Maar ze kunnen en willen dit niet alleen doen. De bewoners van Hattemerbroek, of het nu de huidige zijn of de bewoner van de toekomst zij geven de richting aan waar het Dorpsoverleg voor mag gaan.

Wees daarom welkom op 25 november in Dorpshuis de Bouwakker om u te laten informeren en geef uw mening. Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel iets betekenen voor Hattemerbroek stuurt u dan een mail naar dorpsoverleghattemerbroek@gmail.com.