Zakelijk lezersnieuws

Kabinet wil 200.000 forensen uit de file; op de elektrische fiets

 “In deze regeerperiode stel ik mij zelf ten doel 200.000 extra forensen, uit de auto en op de fiets te krijgen of op de fiets in combinatie met OV”, schijft staatssecretaris Van Veldhoven die op 12 juni haar plannen bekendmaakte.

Collecte Maag Lever Darm Stichting

De collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting is dit jaar van 18 juni t/m 23 juni 2018 Vele Nederlanders kampen met chronische ziekte in ??n van de spijsverteringsorganen.

Collecte Maag Lever Darm Stichting

Van 18 t/m 23 juni 2018 vindt de jaarlijkse collecte van de Maag Lever Darm Stichting plaats.

Evenementen Unicef

In de regio Zwolle vinden tal van activiteiten en evenementen plaats georganiseerd door een team van vrijwilligers van Unicef. Bij de organisatie van evenementen hebben we hulp nodig.

Van Klompenburg en Bonestroo nieuwe Stersponsor VSCO’61

VSCO’61 heeft deze week haar Stersponsorgilde uitgebreid met Van Klompenburg en Bonestroo (VKEB), specialist op het gebied van administratie en belastingadvies.

Passende werktrajecten voor mensen met psychische kwetsbaarheid dankzij samenwerking Inclusief Groep en GGz Centraal

Woensdag 30 mei jl. hebben Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Gresbo/Inclusief Intervens uit Nunspeet, en Leen Kievit, directeur Bedrijfsvoering GGz Centraal uit Ermelo, hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

SiccaDania vestigt zich in Wezep

In het bedrijfsverzamelgebouw aan de Rondweg in Wezep is sinds mei SiccaDania gevestigd. SiccaDania is een Deens bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, produceren en installeren van procesinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie.

Spiderbuster spint garen bij aanpak van spinnenoverlast

ELBURG – Het mooie weer komt eraan en ineens wil iedereen graag zijn huis, boot of caravan schoonmaken. 'Juist op dit soort momenten krijgen wij het nog drukker', vertelt Bé Binnekamp, directeur van Spiderbuster Nederland.

Winnaar gratis rijbewijs!

2toDrive is sinds 15 maart 2018 definitief een wet geworden. Dat betekend dat jongeren vanaf 16,5 rijles mogen nemen, zodat ze vanaf hun 17de het rijbewijs kunnen halen.

Fietsende forens ervaart minder stress

Dat fietsen goed is voor de gezondheid, is bij de meeste mensen wel bekend. Fietsen is een laagdrempelige manier om te bewegen waardoor de conditie op pijl blijft en de weerstand verbetert. Daarnaast zorgt regelmatig fietsen voor stressvermindering, blijkt uit nieuw onderzoek.

 

Pagina's