Zakelijk lezersnieuws

Levelfour koopt glasvezelnetwerken bedrijventerreinen van Stepco

ONDERNEMERS PROFITEREN VAN SNELLER EN BETER INTERNET

 

Koninklijke Van der Most versterkt haar positie met      overname Moduli Print

23 april 2018  Heerde/Horn: Koninklijke Van der Most maakt vandaag bekend de nieuwe eigenaar te zijn van Moduli Print te Horn. Met de overname wil Koninklijke Van der Most haar positie in de Benelux verder versterken en uitbreiden in Duitsland.

 

Inzameling oud papier Grote Kerk Epe

Epe – Oud papier en karton kunt u op woensdag 25 april tussen 14.00 en 18.00 uur brengen naar de container, die klaar staat bij Dalhuisen BP Epe, Paasvuurweg 9-16 (ingang Paasvuurweg of Lange Veenteweg) naast de wasplaats. Er is assistentie aanwezig.

Lotgenotencontact na partnerverlies

LOTGENOTENCONTACT na partnerverlies EPE - Stichting De Kruimelschaar houdt elke laatste maandag van de maand een ontmoetingsmiddag voor mensen, die een partner hebben verloren: Het Lotgenotencontact. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk aan de Beekstraat 1 in Epe.

The New Break nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

VSCO’61 heeft opnieuw een reclamebordsponsor mogen verwelkomen en wel uitgaanscentrum The New Break in ’t Harde.

Prachtige veranda-overkapping van Stange Houthandel op veiling VSCO’61

Op de veilingpagina van VSCO’61 wordt een prachtige veranda-overkapping van Douglashout aangeboden. Deze is beschikbaar gesteld door Stange Houthandel, die ook de plaatsing zal verzorgen. Dit kavel vertegenwoordigt een totale waarde van circa € 1.800,-.

LMB Wielink nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

Afgelopen week mocht VSCO’61 officieel haar nieuwe reclamebordsponsor Landbouwmechanisatiebedrijf Wielink toevoegen aan haar sponsorgilde. De overhandiging vond plaats op het hoofdveld van Sportpark De Heugthe, waar het reclamebord reeds te aanschouwen was.

Hoveniersbedrijf ’t Mulligen opnieuw wedstrijdsponsor VSCO’61

Hoveniersbedrijf - Groencentrum en Kwekerij 't Mulligen uit Oldebroek heeft zich opnieuw voor drie jaar als wedstrijdsponsor verbonden aan VSCO'61.

IJssalon Roberto Epe viert feest

EPE - Pal voor IJssalon Roberto in Epe staat een koe. Al jaren. ’t Is geen echt dier natuurlijk, het is een namaakexemplaar. Leuk voor de kinderen om bij te spelen en op te klimmen, maar smaakvol eveneens omdat het een bijzondere aankledingsfunctie van het welbekende terras heeft.

Força Fit nieuwe wedstrijdsponsor VSCO’61

Wederom heeft VSCO’61 een nieuwe wedstrijdsponsor aan zich weten te binden en wel het jonge bedrijf Força Fit uit Oostendorp-Elburg.

Pagina's