Zakelijk lezersnieuws

Kolthoorn & Smit Installaties sponsort tweede elftal VSCO'61

Afgelopen zaterdag ontving het tweede elftal van VSCO'61 in het bedrijfspand van haar trouwe sponsor Kolthoorn & Smit Installaties uit Oosterwolde nieuwe polo's en presentatiejacks.

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging nieuwe subsponsor VSCO'61

VSCO'61 heeft deze week Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit Elburg verwelkomt als nieuwe subsponsor. Op sportpark De Heughte zetten directeur/eigenaar Maurits van Klompenburg en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de handtekeningen onder een driejarige subsponsorovereenkomst.

Veluwenkamp Bedrijven nieuwe stersponsor VSCO'61

De agrarische- en cultuurtechnische onderneming Veluwenkamp Bedrijven uit Hattem en VSCO'61 hebben in de eerste week van 2018 een zesjarige Stersponsorovereenkomst afgesloten.

Accountantskantoor Timmer B.V. steunt Stichting Veluwse Wens Ambulance

In het kader van Betekenisvol Ondernemen heeft Accountantskantoor Timmer het afgelopen jaar een speciale actie gevoerd ten behoeve van de Stichting Veluwse Wens Ambulance.

Henk de Vos, mediation gevestigd in Epe

Henk de Vos, Mediation is onlangs gevestigd in Epe. Als arbeids- en zakelijk (MfN) registermediator is hij met name gespecialiseerd in het begeleiden van partijen in arbeidsconflicten en zakelijke conflicten.

Van Zon Arbeidsbemiddeling continueert Cosponsorschap VSCO'61

Op de laatste zaterdag van 2017 bereikten Van Zon Arbeidsbemiddeling uit Oosterwolde-Elburg en VSCO'61 overeenstemming om de bestaande Cosponsorovereenkomst te upgraden naar een nieuw driejarig Cosponsorcontract.

Nieuwe locatie en uitbreiding 'in huis'-werkzaamheden QuErCo Reclame

Per 1 januari 2018 is QuErCo Reclame, bij hoofde van Erik Oostermann en medewerkster Marion Hoogenboezem, gevestigd aan de Harderwijkerweg 217 in Nunspeet. Na drie jaar in Nunspeet aan de Laan gevestigd te zijn diende deze zichtlocatie en groter pand zich onverwachts aan.

Draaijer Installatietechniek tekent contract met Energiewacht Groep

Draaijer Installatietechniek tekent contract met Energiewacht Groep

Draaijer Installatietechniek uit Elburg heeft besloten zich meer te specialiseren op duurzame technieken en daarom het onderhoud van CV ketels af te stoten.

Hendriks Rijschool & Touringcar sponsoren VSCO'61 Vr1

Het succesvolle bedrijf Hendriks Rijschool & Touringcars uit Oldebroek heeft afgelopen zaterdag het vrouwenelftal van VSCO'61 in nieuwe warming-up shirts gestoken.

15 en 16 december: Wintershow bij Schoonhoven Service

Landbouwmechanisatiebedrijf Schoonhoven Service uit Oosterwolde laat op 15 en 16 december de nieuwe primeurs in de tuin- en parktechniek, landbouwmechanisatie en grondverzettechniek zien, waaronder de nieuwe Valtra SmartTouch armleuning en nieuwe Schaeff en Atlas grondverzetmachines.

Pagina's