Zakelijk lezersnieuws

Bali Styling opent in hartje Nunspeet

In een prachtig monumentaal pandje aan de Stationslaan 13A heerst een strandsfeer waar voor terras, interieur en ter opleuking van jezelf van alles te vinden is, zoals lampen en damesaccessoires. De tijdelijke winkel is een initatief van Julia Jiskoot, Noor Elen en Lonneke Mouw.

Geslaagde office warming reclamebureau Novente

Reclamebureau Novente concept en creatie kan terugzien op een geslaagde office warming. Op woensdag 21 juni jl. waren relaties, familie en vrienden uitgenodigd om nader kennis te maken met de medewerkers en het nieuwe onderkomen aan de Marktstraat 17 in Nunspeet.

Samen zorgen voor ouderen in WapenveldWilt u helpen?

Brengt u graag een lach op een gezicht? Wilt u tijd en energie investeren in ouderen die verbonden zijn aan Rehoboth in Wapenveld? Als vrijwilliger bent u welkom om cliënten extra aandacht te geven.

Hoi Vakantiehuisje verandert van naam; Boekingswebsite Veluwevakanties blijkt doorslaand succes

Na amper een jaar flink aan de weg getimmerd te hebben als 'Hoi Vakantiehuisje', vinden de Harderwijkse ondernemers Maarten van der Valk en Rick van de Kamp het nu tijd voor een koerswijziging.

SRDR Radio uit Vaassen

Geachte medewerk(st)ers van Veluweland. Op http://veluweland.nl/lokaal/middengolf-radiostation-voor-minderheden-en-jeugd-243426 staat helaas niet erbij vermeld op hoeveel kHz SRDR Radio gaat uitzenden.

Workshop 'mijn werkgeluk in-zicht'

Op donderdagavond 15, 22 en 29 juni is de workshop 'mijn werkgeluk in-zicht.' In de workshop krijg je te zien hoe je (nog) meer geluk kunt ervaren in je werk. Dit levert je meer balans, zelfvertrouwen, plezier, uithoudingsvermogen, creativiteit en productiviteit op.

Nepalese zilversmid Dambar Biswokarma in Wereldwinkel Epe

De bekende zilversmid Dambar Biswokarma uit Nepal is op zaterdag 3 juni van 10.30 tot 17.00 uur in Wereldwinkel Epe.

Beelden in Wereldwinkel Hattem tijdens Kunstmarkt

Beelden in Wereldwinkel Hattem tijdens Kunstmarkt

Lentefair Wereldwinkel

Lentefair Wereldwinkel op World Fair Trade Day.

Op zaterdag 13 mei van 11 tot 17 uur organiseert Wereldwinkel Elburg weer een Fair in de trouwzaal ( de refter) van Museum Elburg. Het thema is deze keer Binnen & Buiten.

Pagina's