Zakelijk lezersnieuws

Autobedrijf Wim Prins Nunspeet sponsort wedstrijdtenues VSCO'61 3

Trouwe sponsor Autobedrijf Wim Prins uit Nunspeet heeft afgelopen week het in de tweede klasse sterk debuterende VSCO'61 3 opnieuw aangenaam verrast met haar support. In navolging van vele teams werd het derde elftal ook in de nieuwe kledinglijn van VSCO'61 gestoken.

Koopman Bestratingen sponsort tenues VSCO'61 JO15-3

Afgelopen zaterdag werd het team van VSCO'61 JO15-3 door Koopman Bestratingen uit Oldebroek en Elburg in een nieuw wedstrijdtenue gestoken.

Het Veluws Keukenhuis nieuwe reclamebordsponsor VSCO'61

VSCO'61 heeft afgelopen week haar sponsoring uitgebreid met de komst van reclamebordsponsor Het Veluws Keukenhuis uit Oldebroek. Eigenaar Daniël Westeneng overhandigde op sportpark De Heughte de nieuwe en mooi gestylde borden aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger.

Slagerij van Guilik verlengt Stersponsorschap VSCO'61

VSCO'61 en Stersponsor Slagerij van Guilik, Nr.1 in BBQ en Buffetten, uit Hattemerbroek en Zwolle zijn deze week overeengekomen om ook in de komende drie jaren hun samenwerking te continueren.

Een klassiek Randmeerconcert in De Verbeelding Zeewolde

Zondag 12 november om 14 uur treedt in De Verbeelding te Zeewolde een duo viool en piano op in een programma met grote namen: Beethoven, Mendelssohn en Schubert.

Rookoven Nunspeet opent grootste Rook & BBQ Experience Center van Europa

JanReimer Westerhuis heeft onlangs aan de Nijverheidsweg 4 in Nunspeet het grootste Rook & BBQ Experience Center van Europa geopend. Met welgeteld 1600m2 vloeroppervlak, verdeeld over drie verdiepingen, kunnen klanten genieten van indoor barbecuen en roken van vlees en vis.

Delicio Kookstudio & Catering lanceert i.s.m. SB Consaletancy uniek totaalconcept in Nederland

Michiel Waterman van Delicio Kookstudio & Catering en Sandra Bonestroo van SB Consaletancy komen met een uniek concept in Nederland; de inzet van open huis, bedrijfsopening, seminar, klantrelatie- of dealerdag, personeelsuitje (Kookstudio), personeelsborrel, bedrijfsjubilea of andere bedrijfs

Autoglas De Veluwe continueert sponsoring VSCO'61

Het Elburgse bedrijf Autoglas De Veluwe heeft haar sponsoring aan VSCO'61 afgelopen week gecontinueerd. Tevens werd de nieuwe huisstijl in de opvallende paars-groene kleuren geïntroduceerd.

Gratis Spreekuur voor Rug- en Nekklachten op 3 november in Wezep.

In de praktijk Cesartherapie Wezep is er elke eerste vrijdag van de maand een gratis spreekuur voor mensen met rugklachten of nekklachten. De praktijk is gevestigd in het pand van huisartsenpraktijk De Brink aan de Verlengde Meidoornstraat 11.

MVO Oosterwolde verlengt Cosponsorschap VSCO'61

Afgelopen zaterdag hebben Machineverhuur Oosterwolde (MVO) en VSCO'61 hun Cosponsorovereenkomst opnieuw met drie jaar verlengd.

Pagina's