Verkiezingen lezersnieuws

Dankbaar na verkiezingsuitslag

Nadat gisteren de definitieve uitslag is bekendgemaakt is de SGP dankbaar voor het verkiezingsresultaat. De restzetel van de vorige verkiezingen hebben we nu weer gekregen waardoor we hetzelfde aantal zetels behouden.

Campagneteam SGP Oldebroek sluit meest inhoudelijke campagne af

De SGP Oldebroek heeft voor de komende periode tien speerpunten geformuleerd. In de afgelopen weken hebben wij elk speerpunt met een persbericht toegelicht. Nu vlak voor 21 maart sluiten wij deze inhoudelijke campagne af.

Nieuws SGP Oldebroek; Vóór een duurzame samenleving

We moeten goed omgaan met de schepping en de volksgezondheid. Een duurzame samenleving, waarbij onze kinderen en kleinkinderen niet worden belast met de negatieve effecten van onze generatie, is erg belangrijk. Een schone leefomgeving is daarom erg belangrijk.

Valk, Young, Bach, Klein, Mozart en Krooneman op SGP-verkiezingsavond

Politiek met klassieke muziek

Op 16 maart hield de SGP een verkiezingsavond op een bijzondere locatie: het Nationaal Orgelmuseum. Voor het eerst in de gemeente Elburg werd hun bijeenkomst opgeluisterd met klassieke muziek.

Drie nieuwe, lokale partijen met zelfde visie versterken elkaar regionaal

In het kader van voorbereiding op de campagnetijd kijken de meeste kandidaat-raadsleden om zich heen. Op de Noord-Veluwe zijn 3 nieuwkomers bij #GR2018 die ook nog eens alle drie willen dat de huidige lokale politiek eens flink wakker wordt geschud.

Bent u ook voor goed(e) stemmen en lid van de RABOBANK? Stem dan voor Mannenkoor Salvatori! #rabobankclubkasactie 

Sinds afgelopen week is de Rabobank Clubkasactie weer start gegaan. Al een aantal jaren een geweldige actie van de Rabobank! Mede dankzij deze actie van de Rabobank en door uw stem ontvangen wij een extraatje waardoor wij onder andere weer onze gratis concerten kunnen blijven organiseren.

Nieuws SGP Oldebroek: Vóór ondernemers

Een gezonde lokale gemeenschap kan niet zonder de inzet van ondernemers. Zelfstandige ondernemers zijn de ruggengraat van onze samenleving en daardoor is een goede relatie tussen gemeentelijke overheid en het bedrijfsleven noodzakelijk.

PvdA stelt voor: Bert-Jan Dokter (nummer 1)

Wat me drijft om naast een ‘gewone baan’ in de vrije tijd ook nog raadslid te willen zijn? Simpel. Omdat ik daarmee van mijn idealen daden kan maken. Dat we als mensen elkaar helpen als er iemand struikelt of hulp nodig heeft.

“VVD doet” bij de Jan Jasperschool in het kader van NL DOET

Afgelopen zaterdag staken diverse kandidaten van de VVD de handen uit de mouwen bij de Jan Jasperschool. Samen met ouders werd een wilgenhut gemaakt op het schoolplein en een net gespannen over de buitenklas. Moestuintjes werden aangelegd en insectenhuisjes werden opgehangen.

Pagina's