Verkiezingen lezersnieuws

Het Groot Politiek debat van Nunspeet van 7 maart

Op 7 maart a.s. organiseert de Bedrijvenkring Nunspeet het Groot Politiek Debat van Nunspeet. Tijdens deze avond gaan de lijsttrekkers van de 8 politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen met elkaar in discussie over actuele lokale onderwerpen.

SGP-jongeren Elburg/Oldebroek lanceert eigen jongerencampagne

Vandaag lanceert SGP-jongeren Elburg/Oldebroek haar eigen jongerencampagne! Met hun eigen speerpunten en kandidaat gaan ze de jongeren in de gemeenten Elburg en Oldebroek opzoeken!

Algemeen Belang op werkbezoek bij Dorpshuis De Deel Doornspijk

Op donderdagavond 15 februari 2018 stond er een werkbezoek gepland van Algemeen Belang met het dagelijks bestuur van Dorpshuis de Deel. Belangrijkste gespreksonderwerp werd het accommodatiebeleid. Hierover is er veel onduidelijk, zo blijkt in het gesprek.

PvdA Oldebroek-Wezep heeft hart voor vrijwilligers

Wat doe je als lokale politieke partij op de dag van liefde, Valentijnsdag? Dan laat je zien dat je een hart hebt voor de vrijwilligers. De gemeente mag zich gelukkig prijzen met een rijk verenigingsleven, dat drijft op vrijwilligers.

PvdA GroenLinks Nunspeet: Slaagkans woningzoekenden NU omhoog!

De progressieve samenwerking, PvdA GroenLinks, vindt het lange wachten op een woning onaanvaardbaar. Ze gaan er iets aan doen: de slaagkans kan en moet omhoog. Arie van der Spek, oud-directeur van Omnia Wonen deelt deze mening en heeft zich bereid verklaard de partij te ondersteunen.

ChristenUnie-SGP: aandacht voor veilig oversteken

Op de Brinklaan, gehuld in opvallende veiligheidshesjes, mensen assisteren bij het oversteken. Dit deed de fractie van de ChristenUnie-SGP bij het zebrapad bij het Gezondheidscentrum, om zo aandacht voor een veilige Brinklaan te vragen.

CDA Elburg in gesprek met Mona Keijzer over MKB

CDA Elburg en Harderwijk hebben met Mona Keijzer (CDA) de ontwikkelingen in het MKB besproken. Mona Keijzer is staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat en zet zich met hart en ziel in voor de toekomst van ondernemend Nederland.

De VVD Oldebroek gaat voor zorgveiligheid (3)

De VVD gaf in 2 eerdere artikelen al aan dat hartfalen met enige regelmaat voorkomt in onze omgeving, en dat we heel blij zijn met de mensen die hulp kunnen bieden met reanimatie en het gebruik van de AED(apparaat dat gebruikt wordt bij hartfalen) .

CDA op werkbezoek bij Sociaal Team

CDA op werkbezoek bij het Sociaal Team

PvdA Heerde en Epe luiden samen het nieuwe jaar in

Zaterdag 13 januari hebben de PvdA Heerde en Epe gezamenlijk hun nieuwjaarsborrel gehouden in de Barones in Epe.

Pagina's