Sport lezersnieuws

Nunspeetse Bridge Club halverwege het seizoen

Met het afsluiten van de derde ronde van de competitie 2017-2018 zit de Nunspeetse Bridge Club al weer op de helft van het voor dit seizoen geplande wedstrijdschema. In die derde ronde stoomde het paar Rob Dorland en Henk Groen in de A-lijn op naar de eerste plaats met gemiddeld 57,93%.

Geslaagde eerste plaatsingswedstrijd voor GVW

13 januari had een deel van GVW hun eerste plaatsings wedstrijd in Ede. In totaal hadden wij 4 teams die mee deden aan deze wedstrijd. We begonnen met de catogorie damesduo E-jeugd. Waarbij wij 2 teams hadden die mee deden. Keira en Margreet hadden hier een score van 18.810 en waren 7e geworden.

Team JO 15, Vierhouten '82 najaar-kampioen!

Afgelopen zaterdag 13 januari, was het dan zover. Na veel afgelaste wedstrijden

door het weer kon deze zaterdag gelukkig de inhaalwedstrijd tegen WWNA uit

Wenum Wiesel doorgaan. Het was koud, maar droog. Het veld in Vierhouten'82 lag er goed bij.

VZK begint het jaar goed!

VZK begon het jaar goed!

2 januari2018 werden de sponsorcontracten met twee nieuwe sponsors getekend.

Hierdoor konden de dames 2 en dames 3 in het nieuw worden gestoken.

Stoffer stofferingen

Goud, zilver en brons voor gymvereniging Nunspeet

Zaterdag was de 1e plaatsingswedstrijd van de 5e divisie in Twello. Gymvereniging Nunspeet behaalde geweldige resultaten. In de 1e ronde startten Laura van de Meer en Lotte Vierhout in de categorie jeugd2.

Amptmeijer Badminton '80 dicht bij kampioenschap

De vakantie is weer voorbij en de laatste wedstrijden van het seizoen worden de komende weken gespeeld. Daarbij moet er bij de diverse teams van Amptmeijer Badminton '80 nog hard worden geknokt om de punten én een mogelijk kampioenschap.

Veel prijs voor Judoteam Bijsterbosch

Zaterdag 13 januari 2018 reisden JTB met 20 judoka's af naar het 39e winterjudo toernooi in Dedemsvaart. Tijdens het toernooi kwamen judoka's in de leeftijdscategorie van de -12 t/m de -18 in actie. De dag was verdeeld in vier blokken en er werd gewerkt met kruisfinales.

Zusjes van den Dragt succesvol

Anneke Groothuis en Elvira van den Dragt kringkampioen dressuur

Top prestaties van Heuvelruiters amazones tijdens laatste selectie

De laatste selectiewedstrijd dressuur pony's werd dit weekend verreden. Jasmijn Oude Alink wist haar rubriek, klasse B cat. AB te winnen. Samen met haar pony Mandy behaalde ze een score van 195,5. Tijdens de Turfhorstbokaal deed de combinatie ook goede zaken.

Pagina's