Sport lezersnieuws

Iedere Maandag Qigong en Taiji-fitness

Een uur lang bewegen voor je gezondheid, fitheid en conditie door D?siree Damst?. De voordelen voor gezondheid van buiten trainen worden optimaal gebruikt.

SMIT wint WHC Zomeravondtoernooi met strafschoppen

In een spannende finale van het Zomeravondtoernooi heeft SMIT uit Oosterwolde beslag gelegd op de titel. In een wedstrijd, waar het venijn in de staart zat, werd ESC 5 na strafschoppen verslagen.

Mathijs Bastiaan wint in Dalerveen.

Dinsdagavond 19 juni 2018 was er een springwedstrijd voor paarden in Dalerveen.

Mathijs startte zijn paard Saffier in de klasse M en zijn paard Egon HBC in de klasse Z.

Met zijn paard Egon HBC won hij de klasse Z en met zijn paard Saffier werd hij derde in de klasse M.

Wild kijken op landgoed De Dellen

HEERDE ? Samen met de boswachter herten en zwijnen observeren. Dat kan op zaterdag 30 juni. Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert dan een wildobservatiewandeling op Landgoed De Dellen. Bij aanvang van de excursie vertelt de boswachter over de dieren en laat hij o.a. geweistangen zien.

Rolstoel viswedstrijd

Op 30 juni heb ik een rolstoel-viswedstrijd georganiseerd. Op 27 april heb ik al eens contact gehad met een van uw medewerkers over het evenement. Het lijkt ons leuk om de lokale media hierbij te betrekken.

Bodypump bij Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe

De groeslessen bij Fysio+  Fitness Noord Oost Veluwe zijn altijd een feestje. En regelmatig maken we ze nog iets specialer. Zo hebben we op woensdag 6 juni heerlijk buiten gesport.

Gastouder 'De Parels'

Gastouderbedrijf '' De Parels'' in Doornspijk is gestart met opvang van kinderen van 0 t/m13 jaar. Moeder en dochter, Sara en Amy van Zeeburg openen hun huis op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Taekwon-Do School Martowirono steunt de SamenLoop voor Hoop Elburg

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018 wordt in Elburg een SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Tijdens de 24-uurs wandelestafette, die plaatsvindt op het terrein van voelbalvereniging ESC, wordt samen met lotgenoten stilgestaan bij kanker én wordt het leven gevierd.

Clubkampioenen GV Nunspeet 2018

Zaterdag 16 juni werden er in de sporthal van de Veluvine de clubkampioenschappen van de gymnastiekvereniging Nunspeet gehouden. Er was veel belangstelling van ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden. De tribunes zaten gezellig vol en de sfeer was goed.

Twirlgroep Excelsior Oostendorp behaalt fantastisch resultaat

Afgelopen zaterdag namen de dames van de twirlgroep in Klazienaveen deel aan hun laatste wedstrijd. Helaas is besloten om de twirlgroep op te heffen, maar zaterdag hebben de meiden nog een keer ontzettend geknald op de wedstrijdvloer! Ze mogen ontzettend trots zijn op het behaalde resultaat!

Pagina's