Sport lezersnieuws

3e plaats NK turnen clubteams voor combinatie GV Nunspeet en GV Pegasus Heerde

Sinds een aantal jaar hebben de selecties van de gymverenigingen uit Nunspeet en Heerde een mooie samenwerking. Afgelopen weekend werd dit bekroond met een unieke derde plaats op het NK voor clubteams!

Amptmeijer Badminton '80 beleeft wederom een prachtig weekend

Het tweede deel van de competitie is aangebroken voor Amptmeijer Badminton '80. Het eerste en tweede team zijn goed begonnen en hebben aardig wat punten binnen gesleept door beiden met 7-1 te winnen thuis in de Kamphal.

Zwolsche Boys - WZC 3-0

Al in de vierde minuut trok scheidsrechter Van den Beld het eerste geel voor Roy Supèr na een harde charge op Henk Boerdam. De toon was gezet. Voor rust had de thuisclub het betere van het spel, beweeglijke spitsen en vijf opgelegde kansen gecreëerd.

Goed spelend Hulshorst pakt een verdiend punt tegen sterk Teuge

Vaak zijn 0-0 wedstrijden saai, zeker niet inspirerend en niet om aan te zien. Zo niet de wedstrijd die Hulshorst zaterdag speelde tegen Teuge.

Deze wedstrijd was van kop tot staart het aanzien meer dan waard en zeer spannend.

SP Lochem - KCVO

De gasten uit Vaassen zetten vanaf de aftrap de ploeg uit Lochem onder druk. Echter de gastheren lieten zich niet overbluffen en loerden op de counter.

Team Oost, Nederlands Kampioen Team Sjoelen

Op zaterdag 18 november vond in Voorthuizen het Nederlands Kampioenschap team sjoelen plaats. Aan deze wedstrijd deden samengestelde teams van diverse verenigingen/regio's mee. Na een spannende dag, waarop team Oost halverwege nog 4e stond.

Leden Heuvelruiters succesvol in dressuur en springen

Afgelopen woensdagavond werd er in Luttenberg een springconcours georganiseerd. Esmay Schaftenaar kwam uit in de klasse B. De amazone behaalde met haar HSE Grand Slam een 4e prijs. Hun gesprongen parcours werd met 75 stijlpunten beloond.

Meiden NTC Leogang op weg naar kampioenschap in startersklasse

De meiden van het 6e jeugdteam van Nunspeetse Tafeltennisclub Leogang deden goede zaken bij de uitwedstrijd tegen Heerde. Met nog maar 2 wedstrijden te gaan, lonkt de 5e klasse en kunnen Jeanine Schot, Marjolein ten Hove en Nikita Huisman afscheid nemen van de startersklasse.

Unicum maat te groot voor VIOS

Zaterdag stond de topper op het programma tussen de Unicum en VIOS de nummers 1 en 2 van de ranglijst.

KV Elburg sluit het jubileum af met een daverend feest,

KV Elburg heeft de festiviteiten voor de viering van haar 40-jarig bestaan afgesloten met een daverend feest. De speciaal opgezette feesttent op het Burg. Bode sportpark was het toneel van een sfeervolle afsluiting.

Pagina's