Sport lezersnieuws

Amazones Heuvelruiters succesvol met hun paarden en pony's

Dianne den Besten kwam aan de start tijdens de Pride Stables Cup in Hierden. Ze kwam met haar paard Uthalie uit in de klasse B dressuur. De combinatie wist tweemaal een 3e prijs te behalen

Pétanque a la maison

Afgelopen zaterdag was er bij Hattem Pétanque weer het maandelijkse "thuisblijvers"- toernooi.

Gespeeld door teams bestaande uit twee personen. Ondanks dat de voorspellingen regen aankondigden bleef het droog en waren de omstandigheden goed genoeg om te presteren.

Mix-toernooi Epétanque

Elke donderdagavond organiseert JBC Epétanque een mixtoernooi. Iedereen kan daar aan meedoen. Inschrijven 19.00 uur, aanvang wedstrijden 19.15 uur.

Punten voor petanque

Deze week waren er bij Hattem Pétanque drie keer punten te verdienen voor het jaartotaal.

Eddy van Munster wint bij KC Hulshorst

De twaalfde ronde in de zomercompetitie van de klaverjasclub Hulshorst is gewonnen door Eddy van Munster uit Nunspeet. Anton van der Biezen uit Doornspijk blijft koploper al zag hij zijn voorsprong wel slinken.

KNSA reikt de kroon uit aan Schietvereniging de Burgerwacht

Schietvereniging de Burgerwacht verlengt de vel begeerde kroon van de KNSA. De KNSA staat voor Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie.

Oproep oud-leden MHC Epe voor 75-jarig jubileum

Op 6 oktober 2017 bestaat MHC Epe alweer 75 jaar. Een dag waar we als club feestelijk bij stil zullen staan. Maar dat niet alleen. Gedurende het hele seizoen 2017 - 2018 vieren we dit groots met allerlei activiteiten. De aftrap is eind augustus.

Korfbalvereniging Elburg stelt trainersbegeleider aan

Het was al een paar maanden bekend dat KV Elburg voor het komende seizoen een nieuwe hoofdtrainer heeft in de persoon van Merwin Bierlee. Merwin Bierlee zal samen met Jan Westland de training en coaching verzorgen van Elburg 1 en 2.

Uitslag Heuvelruiters

*Lindy Rook en Franciska van 't Ende ook door naar GK*

Pagina's