Lokaal lezersnieuws

Stamppottenbuffet en bingo

De Zonnebloem af. Oldebroek organiseert op vrijdag 9 februari in de Gereformeerde Goede Herderkerk een gezellige middag voor mensen met een lichamelijke beperking. We beginnen deze middag met koffie en een gezellige bingo. We sluiten af met een stamppottenbuffet.

Gemeente, zorg dat je de smeerolie bent!

De ChristenUnie in Nunspeet pleit voor een lokale ombudsman. Evert Leusink: 'Dat is niet het begin van ons verhaal, maar juist het eind.' De partij benadrukt in het verkiezingsprogramma 'De kracht van samen' dat de mogelijkheden van de samenleving beter benut moet worden.

Joyful Sound in de Hoeksteen

Appèldienst met 'Joyful Sound' in de Hoeksteen

We nodigen iedereen van harte uit om zondag 18 februari 17:00 uur naar de Hoeksteen in Hattemerbroek te komen voor een appèldienst

Het thema van de dienst is 'een breder ik of een groter wij?!'

Krentenbroodactie Woord & Daad

Krentenbroodactie Woord & Daad

De Nunspeetse postzegelverzamelaars

Maandelijkse beurs

Op zaterdag 3 februari 2018 komen de postzegel verzamelaars weer bijeen in de Wheme.

Met het jaarlijkse kopje koffie!!!!!!!

Ds.de Bouterlaan 5 te Nunspeet.

Aanvang van 13.15 tot 16.00

Computerclub Vaassen

Op zaterdag 3 februari is er weer een computer inloop in het Wijkgebouw de Oosterhof Zichtstede 16 te Vaassen, de deuren gaan om 10.00 uur open en iedereen is welkom die een computerprobleem heeft en dit graag opgelost wil zien.

Door storm geen verbinding meer

Aan de Laarseweg in Vaassen zijn heel wat bomen gesneuveld tijdens de storm van 18 januari. Eén van deze bomen heeft een kabel van de KPN kapot getrokken met als gevolg dat er geen verbinding meer is voor een aantal huizen aan de Laarseweg in Vaassen en de Rietenweg in Emst.

Zondagavondzang in de Ontmoetingskerk Heerde

Op zondagavond 4 februari wordt de eerste Zondagavondzang van 2018 gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Kanaalstraat in Heerde. Aanvang is 19.00 uur. Muzikale medewerking wordt verleend door de chr. Muziekvereniging 'Soli Deo Gloria' o.l.v. Marten van de Wal.

Uitreiking cheque door Accountantskantoor Timmer B.V. aan de Stichting Veluwse Wens Ambulance

Op 26 januari a.s. is de nieuwjaarsreceptie van Stichting Veluwse Wens Ambulance. Tijdens deze receptie zal een cheque uitgereikt worden aan de SVWA. In het kader van 'betekenisvol ondernemen' heeft Accountantskantoor Timmer B.V. gespaard voor de Stichting.

Woonzorglocatie Klein Engelenburg in het nieuw gestoken

De afgelopen vier maanden is een gedeelte van de Orangerie, van woonzorglocatie Klein Engelenburg, grondig verbouwd. De dag voor Kerst verhuisden de bewoners terug naar de gloednieuwe huiskamers op hun vertrouwde plek.

Gloednieuw

Pagina's