Lokaal lezersnieuws

naamswijziging christenvrouw oosterwolde

Woensdagavond 18 april heeft interkerkelijke vrouwenvereniging De christenvrouw Oosterwolde haar laatste bijeenkomst van dit seizoen gehad. Na de vakantie gaan zij verder als onafhankelijke plaatselijke vereniging.

23 APRIL 2018 – 25 JUNI 2018SCHILDERIJEN VAN LEERLINGEN VAN ATELIER WILLEM (EXPOSITIE)KERAMIEK HARMKE ZWEP SEIJBEL (VITR

LEERLINGEN VAN ATELIER WILLEM EXPOSEREN IN DE TALTER EN KERAMIEK VAN HARMKE ZWEP SEIJBEL.

Gesprekstechnieken bij Walk&Talk Heerde

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Noord-Veluwe

 

31ste Hemelvaartsmarkt op ‘t Harde

De jaarlijkse vlooienmarkt op ‘t Harde die traditiegetrouw op Hemelvaartsdag plaatsvindt is nu al weer helemaal volgeboekt. Standhouders uit het hele land hebben zich weer aangemeld voor de grootste vlooienmarkt van de Veluwe. En nog steeds stromen er aanvragen voor standplekken binnen.

Excelsior Oostendorp de grote winnaar van het ONSK

Oostendorp | De slagwerkgroepen van Excelsior Oostendorp zijn op zaterdag 21 april de grote winnaar geworden van de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen (ONSK).

Koningsspelen 2018 op de Gildeschool

Wat was het ontzettend leuk! Het weer werkte enorm mee. Het ontbijt was heerlijk. De koningsdans vrolijk en de spelletjes voor de groepen 1 t/m 4 leuk en het Zweeds loopspel voor de groepen 5 t/m 8 zorgden voor veel beweging en dat is het doel van de Koningsspelen. Perfect!

Papier tekort; de Horsthoek zamelt in

Vanaf dinsdag 24 april tot donderdag 26 april staat de oudpapier container bij de Horsthoekschool aan de Oenerweg in Heerde. Vanwege de schaarste in de papierindustrie verwachten zij een hoge opbrengst-vergoeding. 

De Regenboog in Doornspijk deed mee aan de Koningsspelen

De Regenboog in Doornspijk deed - net als bijna alle andere scholen in Nederland en het Caribisch deel van ons koninkrijk - ook dit jaar weer mee aan de Koningsspelen op vrijdag 20 april.

K. Norelschool houdt Koningsspelen op De Jagerstee

Op vrijdag 20 april vonden de jaarlijkse Koningsspelen plaats. De Ouderraad had dit jaar geregeld dat deze sportieve dag gehouden kon worden op RCN camping De Jagerstee. Het weer werkte mee, het was fijn om op zo'n mooie dag buiten te zijn en leuke spelletjes te doen.

Waar zijn de kabouters gebleven?

OLDEBROEK Al een aantal maanden woonden er zeven kabouters in mijn verkoopkast van de eieren. Ze keken me elke morgen glunderend aan als ik ze begroette, terwijl ik de krant uit de brievenbus viste.

Pagina's