Lokaal lezersnieuws

Mantelzorgers worden in het zonnetje gezet

4 november - Dag zonder zorgen Mantelzorgers in de gemeente Oldebroek, die elke dag hun zieke ouder, partner of kind en dat veelal naast een drukke baan of intensieve schooldag met liefde verzorgen.

Kinderkoor zingt in Johanneskerk

HEERDE - Zondagmorgen 29 oktober zingt het kinderkoor De Herghesangertjes o.l.v. Henk van der Maten in de ochtenddienst van de Hervormde gemeente in de Johanneskerk. De dienst begint om 9.30 uur. De kinderen zullen, zoals altijd, een feestelijk en ongedwongen tintje geven aan de dienst.

Opening luchthaven Lelystad, noodzaak is wat de VVD in Epe betreft ver te zoeken

Voor de inwoners van Epe is dit hele dossier vlak voor de zomervakantie gaan leven, op het moment dat de aanvliegroutes bekend zijn gemaakt. Van de schrik bekomen ontstonden er al snel meerdere actiegroepen, zowel in Epe als daarbuiten.

Aanmelden kerstmarkt in Oostendorp

Op zaterdag 9 december a.s. organiseert de Evenementencommissie Oostendorp voor de 14e keer een kerst-markt rondom korenmolen de Tijd in Oostendorp. Een unieke locatie om de kerstartikelen te koop aan te bieden.

VVD Oldebroek heeft jonge ploeg voor 2018

Afgelopen week heeft de lokale VVD , afdeling Wezep/Oldebroek, het Verkiezingsprogramma voor de komende periode 2018-2022 vastgesteld tijdens haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Worst- en gehaktballenactie jeugd VSCO'61

De Activiteitencommissie van VSCO'61 organiseert op woensdag 25 en donderdag 26 oktober weer de jaarlijkse worst- en gehaktballenactie gehouden. De jeugd van VSCO'61 zal in de gebruikelijke gebieden weer huis aan huis venten en de opbrengst komt ook ten goede aan de jeugdafdeling van VSCO'61.

Vaassense Dorpskerk krijgt wijzers terug

Vaassense Dorpskerk krijgt wijzers terug

interkerkelijke herdenking van 500 jaar reformatie in Nunspeet

Op D.V. zaterdag 28 oktober organiseert de manifestatie van kerken te Nunspeet in de Dorpskerk een interkerkelijke herdenking van 500 jaar Reformatie. De avond begint om 19.30 uur en eindigt uiterlijk 21.00 uur.

Hart in Beweging

Pagina's