Lokaal lezersnieuws

Met Jezus wandelen tijdens een kampvuuravond

Donderdagavond 14 juni verzamelde zich weer een mooie groep mannen aan de Rozenbergweg in ’t Harde voor een kampvuuravond. Een avond die aanwezige mannen niet snel zullen vergeten vanwege de indrukwekkende getuigenis die Maurits Jan Westhoven gaf over zijn leven.

UItkomsten bewonersavond Visie op de Vesting

Op 18 april 2018 heeft het elburgse wijkcomité Vesting&Molendorp een interactieve avond georganiseerd in restaurant De Haas om bewoners van de Vesting de mogelijkheid te bieden om mee te denken met de ontwikkeling van Elburg-Vesting.

COLLECTEWEEK Rode Kruis Elburg en Oldebroek 24 - 30 juni

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek en ver weg. Dat doen wij vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Om onze activiteiten uit te kunnen voeren hebben wij (financiële) middelen nodig. 

 

Adviesraad Sociaal Domein Oldebroek zoekt nieuwe leden

De Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Oldebroek is op zoek naar nieuwe raadsleden die gemotiveerd zijn om zich in te zetten voor inwoners die extra hulp en aandacht nodig hebben. Bent u bekend met de inwoners van de gemeente Oldebroek?

Nieuwe Recreatiewijzer Oost Veluwe

Het straatbeeld van de regio Oost Veluwe is deze week voorzien van nieuwe Recreatiewijzers. Met deze plattegrond ontdekt je wat de regio Oost Veluwe te bieden heeft op o.a. toeristisch gebied, zoals horeca en bezienswaardigheden.

Officiële opening kunstgras op de Gildeschool

De officiële opening van het kunstgras was een groot succes. Alle kinderen, het team, een aantal sponsoren en veel ouders waren hierbij aanwezig.

Entreecoaches bij noodkreet van iemand met problemen

Op de Noord  Oost Veluwe zijn sinds ruim anderhalf jaar vier Entreecoaches actief, in Harderwijk vanuit Stichting Ontmoeting en op de Noord Veluwe vanuit EBC Zorg.

Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Klein

Wethouder Klein van de gemeente Elburg heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde hem het jaarverslag in het gemeentehuis in Elburg.

 

Geslaagd sponsorvoetbaltoernooi VSCO’61 met muzikale afsluiting

Zaterdag 16 juni vond voor de dertiende keer het Sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61plaats op sportpark De Heughte. De organisatie was weer verheugd dat er dertig sponsorteams hadden ingeschreven om op een sportieve manier de degens met elkaar te kruisen.

David Oosterwolde excelleert in koraalspel

Voor het derde jaar op rij heeft het A-orkest van CMV David Oosterwolde de prijs voor het mooist uitgevoerde koraal weten te winnen. In Elburg presenteerde David zich op het concertfestival van het NoordVeluwsMuziekverband. 

Pagina's