Lezersnieuws

Samenvatting sv Hatto Heim - VEVO

Samenvatting van de competitiewedstrijd sv Hatto Heim - VEVO, gespeeld op zaterdag 17 februari 2018.

Camera en montage: Erik Stijf.

(www.erikstijf-videografie.nl)

Succesvol winterconcert muziekvereniging 'Prins Bernhard'.

Zaterdagavond 17 februari wisten vele muziekliefhebbers uit Emst en omgeving de vernieuwde Hezebrink weer te vinden voor het jaarlijkse winterconcert van muziekvereniging 'Prins Bernhard'. Het thema van de avond was 'Oud is Nieuw' geïnspireerd op de vernieuwing van de Hezebrink.

Hatto-Heim - VEVO Veessen 1-1

Vandaag de wedstrijd tegen VEVO uit Veessen.

Gezien de stand op de ranglijst kon VEVO de punten goed gebruiken om uit de degradatie of na-competitie zone te komen.

Hatto-Heim daar tegen wil graag aansluiting houden met de ​subtoppers​.

Het Groot Politiek debat van Nunspeet van 7 maart

Op 7 maart a.s. organiseert de Bedrijvenkring Nunspeet het Groot Politiek Debat van Nunspeet. Tijdens deze avond gaan de lijsttrekkers van de 8 politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen met elkaar in discussie over actuele lokale onderwerpen.

Carolina Hoppenbrouwers wint

Afgelopen zaterdag heeft Carolina Hoppenbrouwers uit Elburg haar merrie J'adore uitgebracht op een dressuurwedstrijd in Scherpenzeel in de klasse B. Ze behaalde hier 2x een eerste plaats met 208 en 215 punten. Carolina komt uit voor RV de Haatlandruiters uit Kampen.

Nederlaag voor SEH tegen HTC

Het eerste elftal van SEH is tegen de tweede achtereenvolgende thuisnederlaag opgelopen. Na de jammerlijke 1-2 nederlaag vorige week tegen koploper Zalk, kwam de ploeg van trainer Sander Goosensen dit keer de treffer van HTC vlak na rust niet meer te boven: 0-1.

SGP-jongeren Elburg/Oldebroek lanceert eigen jongerencampagne

Vandaag lanceert SGP-jongeren Elburg/Oldebroek haar eigen jongerencampagne! Met hun eigen speerpunten en kandidaat gaan ze de jongeren in de gemeenten Elburg en Oldebroek opzoeken!

IJslander BV opnieuw wedstrijdsponsor VSCO'61

Speeltoestellenproducent IJslander BV uit Oldebroek heeft deze week het wedstrijdsponsorcontract met VSCO'61 voor drie jaren verlengd.

Diederik Boer naar keepersdag VSCO'61

28 februari 2018 is het zover. De Frans Hoek keepersdag van regio oost zal dan bij VSCO'61 gehouden worden.

Basiscursus Spaans in Wapenveld

Je kunt nu leren hoe je tijdens je vakantie in Spanje of Latijns-Amerika uit de voeten kunt met het Spaans. In deze korte cursus van vier avonden leer je op een laagdrempelige manier jezelf uit te drukken in de meest voorkomende situaties tijdens je vakantie.

Pagina's