Lezersnieuws

Met Jezus wandelen tijdens een kampvuuravond

Donderdagavond 14 juni verzamelde zich weer een mooie groep mannen aan de Rozenbergweg in ’t Harde voor een kampvuuravond. Een avond die aanwezige mannen niet snel zullen vergeten vanwege de indrukwekkende getuigenis die Maurits Jan Westhoven gaf over zijn leven.

UItkomsten bewonersavond Visie op de Vesting

Op 18 april 2018 heeft het elburgse wijkcomité Vesting&Molendorp een interactieve avond georganiseerd in restaurant De Haas om bewoners van de Vesting de mogelijkheid te bieden om mee te denken met de ontwikkeling van Elburg-Vesting.

Iedere Maandag Qigong en Taiji-fitness

Een uur lang bewegen voor je gezondheid, fitheid en conditie door D?siree Damst?. De voordelen voor gezondheid van buiten trainen worden optimaal gebruikt.

SMIT wint WHC Zomeravondtoernooi met strafschoppen

In een spannende finale van het Zomeravondtoernooi heeft SMIT uit Oosterwolde beslag gelegd op de titel. In een wedstrijd, waar het venijn in de staart zat, werd ESC 5 na strafschoppen verslagen.

COLLECTEWEEK Rode Kruis Elburg en Oldebroek 24 - 30 juni

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek en ver weg. Dat doen wij vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Om onze activiteiten uit te kunnen voeren hebben wij (financiële) middelen nodig. 

 

Mathijs Bastiaan wint in Dalerveen.

Dinsdagavond 19 juni 2018 was er een springwedstrijd voor paarden in Dalerveen.

Mathijs startte zijn paard Saffier in de klasse M en zijn paard Egon HBC in de klasse Z.

Met zijn paard Egon HBC won hij de klasse Z en met zijn paard Saffier werd hij derde in de klasse M.

Adviesraad Sociaal Domein Oldebroek zoekt nieuwe leden

De Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Oldebroek is op zoek naar nieuwe raadsleden die gemotiveerd zijn om zich in te zetten voor inwoners die extra hulp en aandacht nodig hebben. Bent u bekend met de inwoners van de gemeente Oldebroek?

Nieuwe Recreatiewijzer Oost Veluwe

Het straatbeeld van de regio Oost Veluwe is deze week voorzien van nieuwe Recreatiewijzers. Met deze plattegrond ontdekt je wat de regio Oost Veluwe te bieden heeft op o.a. toeristisch gebied, zoals horeca en bezienswaardigheden.

Officiële opening kunstgras op de Gildeschool

De officiële opening van het kunstgras was een groot succes. Alle kinderen, het team, een aantal sponsoren en veel ouders waren hierbij aanwezig.

Entreecoaches bij noodkreet van iemand met problemen

Op de Noord  Oost Veluwe zijn sinds ruim anderhalf jaar vier Entreecoaches actief, in Harderwijk vanuit Stichting Ontmoeting en op de Noord Veluwe vanuit EBC Zorg.

Pagina's