Lezersnieuws

Albert Koops en Joëlle Berghuis derde op NK, Francis Wolf vierde

Op de Nederlandse Kampioenschappen Mennen tijdens de Hippiade behaalde Albert Koops afgelopen zaterdag op het zware en natte terrein een fraaie derde plaats in de klasse Z-dressuur met De Mheen's Amormaurits. Joëlle Berghuis en Uniek van de Kalkoven werden in deze rubriek zevende.

Kavóca zingt op Israëlzondag in de Vredeskerk

Op zondag 1 oktober 2017 is het in de Protestantse Kerk Nederland Israëlzondag. Een zondag waarin speciaal wordt stilgestaan bij de plaats van Israël in het plan van God. In verband hiermee wordt er 's avonds in de Vredeskerk een zangdienst gehouden.

ITF Taekwon-Do voor junioren en senioren in Epe

Vanaf januari 2013 verzorgt Taekwon-Do School Martowirono iedere donderdagmiddag in gymzaal De Haverkamp (Haverkampsweg 49, Epe) lessen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Wegens succes van deze jeugdgroep én om ook iedereen vanaf 13 jaar de mogelijkheid te bieden I.T.F.

Matige eerste helft nekt Hulshorst

Door 2 tegendoelpunten in de begin fase liep Hulshorst de gehele wedstrijd achter de feiten aan tegen het sterke Unicum.

Marcel Elbertse 25 jaar lid van WIOS Epe

Zoals wel vaker bij WIOS-leden is Marcel ook als jeugdlid lid geweest van de vereniging. De eerste periode van zijn lidmaatschap reikt van 1971 t/m 1973. Marcel was destijds bij de wandelafdeling en later ook bij het pijperkorps (onderdeel van de toen pas opgerichte drumband).

Competitieseizoen gestart voor Amptmeijer Badminton '80

Het competitieseizoen is weer van start gegaan voor Amptmeijer Badminton '80. Dit jaar spelen er zes teams mee, te weten vier mixteams, een herenteam en een jeugdteam.

Geslaagd feest Rode Kruis 150 jaar

Een goede opkomst, mooie demonstraties, nieuwe kennis en prachtig weer. De samenwerkende organisatie Rode Kruis, Brandweer, Politie, Gemeente, Sociaal Werk Hattem, De Zonnesteen en PV Gelre kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde dag.

Mixtoernooien JBC Epétanque

EPE- Er zijn deze week 2 toernooien gespeeld bij JBC Epétanque. Donderdagavond het Mixtoernooi.

Bonfix Relatiedag succesvol voor ponyleden Heuvelruiters

Ook enkel ponyleden kwamen aan de start op het Bonfix Relatiedag evenement. Femke van Triest ging van start met haar Turfhorst Prescilla. Ze kwamen uit in de klasse L1 dressuur. De eerste proef was goed voor 183,5 punten en een 2e prijs. De tweede proef werd gewonnen met 186 punten.

Pagina's