Lezersnieuws

Keiler 2018 in het teken van ontwikkelings- en zendingswerk van teamlid Alice

Na een geweldig eerste keiler in 2017 met een zeer verdienstelijke 2e plaats en het winnen van de FairPlay Cup werd er toegezegd om in 2018 weer samen aan de start te staan; zo gezegd, zo gedaan…

Taart voor stichting Wiel

Elburg – Leerlingen van groep 8 van PCBS Het Octaaf uit Elburg hebben vanmorgen een bedankje gebracht bij de mensen van Stichting Wiel. Ze hebben dit gedaan om de medewerkers én vrijwilligers te bedanken voor de organisatie van de Koningsspelen van dit jaar.

Creatief pop up Atelier Mevrouw Merel opent in Epe

In en na de meivakantie start Mevrouw Merel in de voormalige ABN AMRO Bank met een kinderatelier, creatieve vakantieworkshops en een aanbod van creatieve verjaardagsfeestjes.

'Oranjeconcert' Ailanthus

‘Oranjeconcert’ Ailanthus

 

 

Knappe prestatie kinderen Jan Ligthartschool

Verkeersexamen wisselbeker voor het eerst naar Wapenveld

Bridgetraining voor de beginner

Hattem – Hans van der Hoeven, gediplomeerd bridgedocent, geeft in het najaar weer een bridgetraining voor de beginner. Dinsdagavond 18 september van 19.30-22.15 uur start de beginnerscursus "Leer bridge, deel 1" . Een eerste kennismaking met bridgen.

Reünie Noordgouw krijgt vorm         

Het aantal reünisten van de Heertganck/de Noordgouw op de website noordgouw50jaar.nl stijgt gestaag. Het programma voor de reünie op 29 september krijgt inmiddels al aardig vorm.

v.v. Nunspeet 4 in het nieuw gestoken

v.v. Nunspeet 4 is afgelopen week in het nieuw gestoken door Dutch Pub de Zaak (Harry ten Hove) en BonoTraffics BV (Joop Mazier). Nunspeet 4 bedankt beide sponsoren voor deze prachtige jassen en polo’s.

Tweede prijs voor schoenmaker Randy de Geus

HATTEM –Randy de Geus, schoenmaker bij De Lange Schoenservice heeft de tweede prijs behaald tijdens een Europese vakwedstrijd voor schoenmakers. “Erg leuk om zo’n prijs in ontvangst te mogen nemen en de waardering te krijgen”, aldus De Geus. 

Gratis fietsservice op openingsevent Meimaand Fietsmaand

Gratis fietsservice op openingsevent Meimaand Fietsmaand

Op zaterdag 28 april wordt Meimaand Fietsmaand feestelijk geopend in Nunspeet. De opening van deze fietsmaand vindt plaats op het Stationsplein in Nunspeet.

 

Over het openingsevent Meimaand Fietsmaand

Pagina's