Zuur verlies voor VSCO'61

17-10-2016, 07:31 | Lezersnieuws | Bert Schipper

In de uitwedstrijd tegen Hatto Heim lijdt VSCO'61 een 1-0 nederlaag. Na een matige eerste helft, krijgt VSCO'61 in de tweede helft een aantal kansen maar moet toezien dat Hatto Heim met de winst van door gaat.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Het was slecht van beide kanten en er werd geen enkele fatsoenlijke combinatie op de mat gelegd. Ook kansen ontbraken aan beide zijden. Hatto Heim dat sterk defensief ingesteld was, wist het spel van VSCO'61 goed te ontregelen. Bij VSCO'61 lag het tempo te laag om het de Hattemers moeilijk te maken.

De tweede helft was van een ander kaliber. VSCO'61 dat nu elkaar beter wist te vinden, kreeg ook de eerste kans van de wedstrijd. Dominique van de Grift zag zijn schot gestopt door doelman Django van de Landen. De in de tweede helft ingevallen topschutter Jasper Wichers deed even laten van zich spreken, maar hij strandde op doelman Arjan ten Klooster.

Hierna leek VSCO'61 door te drukken en kreeg een aantal goede kansen. Doelman Django van de Landen wist echter de nul te houden. Eerst tikte hij een schot van Rinse van der Velde net onder lat weg. Even later schiet de paal te hulp op een kopbal van Dominique van de Grift. Opnieuw een harde kopbal van Rinse van der Velde wordt door de doelman tot corner verwerkt.

Het wachten is op een doelpunt van VSCO'61, maar die valt in de 81e minuut aan de andere kant. Een corner wordt ingekopt door Jasper Wichers. De bal komt via de lat terug en via de rug van doelman Arjan ten Klooster verdwijnt de bal in het doel. VSCO'61 probeert hierna via opportunistisch spel de gelijkmaker te forceren, maar tot kansen komt het niet meer.