• Hatto-Heim was WZC de baas afgelopen editie

    Gert Schuurman
  • WZC trof CSV '28 in kleine finale (2016)

    Gert Schuurman
  • Hatto-Heim verdedigt de "toernooischaal"

    Gert Schuurman

WZC en Hatto-Heim organiseren het 5e Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi

09-08-2017, 21:50 | Lezersnieuws | Aad Eilander

Wapenveld/Hattem - Dinsdag 22 augustus, beginnen WZC Wapenveld en Hatto Heim uit Hattem al weer aan het vijfde Bultman-Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi. De twee voetbalverenigingen tekenen samen voor de organisatie. Deelnemende ploegen zijn Hatto-Heim, WZC Wapenveld, 's-Heerenbroek, Hattem, Noord Veluwe Boys (Hattemerbroek), sc Overwetering (Olst), Staphorst 2, en CSV '28 (Zwolle).

Op dinsdag 22 augustus worden de wedstrijden WZC - CSV '28 in Wapenveld en Hatto Heim - Hattem in Hattem gespeeld. Op donderdag neemt 's-Heerenbroek het op tegen Staphorst 2 in Wapenveld en speelt sc Overwetering tegen Noord Veluwe Boys in Hattem. Aanvang van de midweekse wedstrijden is vastgesteld op 19.30 uur. Op zaterdag 26 augustus vanaf 14.00 uur zullen de vier winnaars strijden om plek 1 tot en met 4 en de verliezers om plek 5 tot en met 8. Op dinsdagavond na het bekend zijn van de eerste uitslagen in de voorrondes, wordt het speelschema alsmede de locaties verder ingevuld. Deze unieke samenwerking tussen beide verenigingen komt voort uit het jubileumtoernooi wat 5 jaar geleden georganiseerd werd door WZC. Vorig jaar nam Hatto-Heim de winnaarsschaal mee naar huis en verdedigt deze dus. Het wedstrijdschema staat op de websites van beide clubs, www.svhattoheim.nl en www.wzcwapenveld.nl

Hoofdsponsor van het toernooi is Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken uit Hattem. Naast de hoofdsponsor wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: Hallo Reclamebedrijf, De Wilcon Heerde, Muntz Cross Channel Communicatie, Slagerij van Guilik, Probin, Het Notarieel Zwolle, EMA Gravures, SaturnPedfood, Albert Heijn Hattem en Bite installatiebedrijf. Publiek heeft tijdens het toernooi gratis toegang op de sportparken Monnikenbos te Wapenveld en 't Achterveen te Hattem.