• VV Heerde heeft het geluk niet zijn zijde, 0-1 verlies.

VV Heerde weet tij niet te keren tegen Overwetering (0-1)

03-11-2015, 13:50 | Lezersnieuws | Correspondent VV Heerde

VV Heerde is er niet in geslaagd het tij te keren tijdens de thuiswedstrijd tegen Overwetering. Waar de gasten uit Olst voetballend het initiatief hadden, leek de wedstrijd lang op 0-0 af te stevenen. Echter, de 80e minuut typeerde de fase waarin de geelzwarten zich begeven. Een geldig lijkend Heerder doelpunt werd afgekeurd, waarna Overwetering in de daaropvolgende aanval keihard toesloeg. Ook de hartstocht, die in het resterende deel van de wedstrijd werd getoond, leverde geen gelijkmaker op waardoor de formatie van trainer Gerrit Brouwer haar zesde nederlaag in acht competitiewedstrijden leed. Heerde bezet hierdoor de 13e plaats in de Zondag 3e Klasse B en lijkt zodoende de rest van het seizoen veroordeeld tot een hevige, lange degradatiestrijd.

Zie voor het volledige wedstrijdverslag de VV Heerde website:

http://www.vvheerde.nl/nieuws/48/vv-heerde-weet-tij-niet-te-keren-tegen-overwetering-0-1

Het is voor de Heerder selectie en achterban iedere week hard werken en hopen op de ommekeer. Deze wordt dan ook een week doorgeschoven, waarbij de mannen van trainer Gerrit Brouwer het in de derby in en tegen Epe mogen bewerkstelligen. Een zware uitwedstrijd, die de afgelopen seizoenen geen enkele editie saai is gebleken. De geelzwarten hopen in de aanstaande editie dat het spektakel ervoor zal zorgen dat de broodnodige drie punten eens de goede kant op vallen. Aanvang aanstaande zondag: 14:00 uur te Sportpark Wachtelenberg (Epe).

Scoreverloop:

80. Hamza Loukili 0-1.

Opstelling VV Heerde:

Django van der Landen; Corstiaan Altenburg (46. Nick Wijenberg), Timo Olde Olthof, Michael Wolf ©, Maarten Tuin; Mike Bronsink, Raoul Wijenberg, Tristan Keijl, Elkjar Dijkgraaf; Dewi van Velsen, Roel Smit (85. Jeffrey de Weerd).