• Uniek Kerstconcert in Elburg

    Hans Vink

Voorverkoop uniek kerstconcert gestart

17-11-2016, 16:41 | Lezersnieuws | Wilbert Magré

De voorverkoop van de kaarten voor het Unieke Kerstconcert op vrijdag 23 december 2016 in de Sporthal 't Huiken te Elburg is gestart. Deze avond komt de bekende zanger Marco Bakker en jong talent Willemijn de Munnik uit Urk naar Elburg om een concert te verzorgen samen met een groot samengesteld koor van 300 zangers, allen onder leiding van Wim Magré. Ook zal het Elburgs Mannenkoor O.B.K. o.l.v. Wim Magré optreden. Verder werken deze avond mee: Elena Vyaznikova (dwarsfluit), Jan Lenselink (piano) en Wilbert Magré (orgel).

De sporthal wordt ook dit jaar weer voor deze avond speciaal ingericht als een sfeervolle concertzaal met licht en geluid die toegang bied aan 1000 bezoekers. De aanvang van het concert is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur.

Kaarten zijn te reserveren via www.wimmagre.nl of 0525-685413 voor 15 euro per persoon. Kaarten aan de zaal kosten (indien het concert niet is uitverkocht) 25,- euro. Ook zijn kaarten inmiddels verkrijgbaar op de volgende voorverkoopadressen: De Elburger Boekhandel te Elburg, Slagerij Henk van de Weg te Doornspijk en bij de Bruna Boekhandel te Nunspeet voor 15 euro in de voorverkoop.