VAN ZON Arbeidsbemiddeling steekt s.v. 't Harde JO17-1 compleet in het nieuw!!

05-09-2016, 12:11 | Lezersnieuws | Sponsorcommissie S.v. 't Harde

Zeer verheugd is de sponsorcommissie van s.v. 't Harde met het feit dat Van Zon Arbeidsbemiddeling de tralentvolle jongens van s.v. 't Harde JO17-1 compleet in het nieuw heeft gestoken door midddel van gesponsorde tenues, trainingspakken, presentatiejassen en warming-up shirts. Zelfs de begeleiding loopt er vanaf nu in het nieuw bij in de nieuwe jassen van Van Zon Arbeidsbemiddeling uit Elburg. S.v. 't Harde bedankt dan ook Henk van Os van Van Zon Arbeidsbemiddeling zeer hartelijk voor deze fantastische sponsoring. Van Zon Arbeidsbemiddeling is dan ook al jaren een zeer gewaardeerde sponsor voor de vereniging.

VAN ZON is uw partner voor werving & selectie, detachering en invullen van (tijdelijke) vacatures. Zij staan voor professionaliteit, kwaliteit, flexibiliteit met persoonlijke aandacht.

Het bedrijf uit Elburg is een betrouwbare partner voor het invullen van al uw (tijdelijke) vacatures. Ze vullen uw (tijdelijke) vacatures snel, flexibel en efficiënt in met gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Zij worden voor iedere vacature gescreend en voldoen daardoor altijd aan de door u opgestelde functie-eisen. Medewerkers zijn immers de basis van uw en ons succes!

Naast uitzenden, detachering kunt u bij Van Zon ook terecht voor payrolling of werving & selectie. U bent aan het juiste adres voor personeelsmanagement en HRM vraagstukken, zoals u dat wenst! Nieuwsgierig geworden? Ontdek de toegevoegde waarde van VAN ZON Arbeidsbemiddeling en neem vandaag nog contact op via www.vanzon-arbeidsbemiddeling.nl

Als je op zoek ben naar een nieuwe baan, wil je weten waar je aan begint. Je wil die perfecte baan die bij je past. Doordat de selectieprocedure uiterst zorgvuldig is, kan van Zon zorgen voor de juiste match. Vanuit hun ervaring en achtergrond, in hetzelfde werkgebied als jij, gaan ze graag het gesprek aan. Ze luisteren naar je wensen, kijken naar je kwaliteiten. Alleen zo kunnen ze de ideale match maken tussen werknemer en werkgever en ga jij met veel plezier naar je werk.

Wil jij weten wat de toegevoegde waarde van VAN ZON Arbeidsbemiddeling voor jou is? Neem vandaag nog contact met ons op via www.vanzon-arbeidsbemiddeling.nl