Taalvrijwilligers gezocht in Hattem, Wapenveld en Heerde! Help mee voor beter lezen en schrijven

09-08-2017, 11:21 | Lezersnieuws | Bibliotheek Noord-Veluwe

Dinsdag 5 september is er een informatieavond waar voorlichting wordt gegeven aan mensen die belangstelling hebben om als taalvrijwilliger aan de slag te gaan. De informatieavond is van 19.00 - 20.30 uur in de Bibliotheek in Wapenveld in de Hof van Cramer, Putterweg 2d, 8191AZ Wapenveld.

In september start de nieuwe training voor taalvrijwilligers bij Bibliotheek Noord-Veluwe. De training bestaat uit vier dagdelen. De training voor nieuwe taalvrijwilligers wordt gehouden bij de bibliotheek in Wapenveld in de Hof van Cramer, op donderdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur. De lesdagen zijn 14, 21 en 28 september en 5 oktober.

De training is voor nieuwe taalvrijwilligers van de Taalpunten in Wapenveld, Hattem en Heerde.

Taalvrijwilligers helpen bij het Taalpunt. Bij het Taalpunt kan iedereen terecht die beter wil leren lezen, schrijven of spreken. Bij het Taalpunt wordt gekeken wat iemand wil leren en daar wordt een passende cursus, taalgroep of taalcoach bijgezocht. De taalvrijwilligers worden ingezet als taalcoach na de training.

Aanmelden voor de trainingen of meer informatie vragen kan bij Taalpunt Wapenveld via taalpuntheerde@bibliotheeknoordveluwe.nl.