Succesvolle tweede plaatsingswedstrijd voor acrogymnasten Hanze Gym

12-03-2017, 22:01 | Lezersnieuws | Hanze Gym Hattem

De tweede plaatsingswedstrijd acro is voor de acrogymnasten van Hanze Gym Hattem en Vaassen zeer succesvol verlopen. Het D-senior trio Denisha van Dieren, Jo-ann Eghuizen en Lieke ten Brinke lieten een prachtige oefening zien waardoor ze op een mooie derde plaats eindigden. Het D-junior duo Isabelle van Zuijlen en Anne-Marij de Jong hadden de vorige wedstrijd veel pech en eindigden op de laatste plaats. Voor dit team was het van belang om bij de eerste twee te eindigen om kans te maken op doorstroming naar de Oost Nederlandse Kampioenschappen. Deze twee meiden lieten een sterke oefening zien en eindigden hiermee precies op de tweede plaats. Kiki van Limburg en haar partner turnden in dezelfde categorie en lieten zien dat zij wederom de besten waren. Net als de vorige wedstrijd gingen zij met overmacht naar huis met het goud. Renate van Kempen en Maud Bonhof moesten ook deze wedstrijd een foutloze oefening neerzetten om kans te maken op doorstroming naar de finale en deze taak grepen ze met beide handen aan. De meiden waren de beste van de dag en mochten op de hoogste trede van het podium plaatsnemen.

Bij de C-lijn trio's was het ook spannend voor Elora Boeve, Nikki Overmeire en Jeltje Overmeire. Dit team heeft twee prachtige oefeningen neergezet die hoog gewaardeerd werden door de jury. Zij eindigden op een verdiende vierde plaats, helaas net naar het podium. Noa van Walderveen, Mirte van den Berg en Irene de Lange laten het hele seizoen al stabiele oefeningen zien. Dit resulteerde in een mooie derde plaats in het eindklassement.

Alle teams van Hanze Gym Hattem en Vaassen in de E-, D- en C-lijn hebben zich tijdens de plaatsingswedstrijden weten te plaatsen voor de Oost Nederlandse Kampioenschappen. Een 100% score en een fantastische prestatie van de sporters en trainsters!