• een van de vele prijsuitreikingen

    eigen foto
  • Start Nunspeetse Heideloop

    eigen foto

Succesvolle Nunspeetse Heideloop

20-08-2017, 10:50 | Lezersnieuws | Vereniging Gemeentebelang

NUNSPEET - Vereniging Gemeentebelang heeft op 19 augustus de negende editie van de Nunspeetse Heideloop georganiseerd. Er was een hardlooproute over 5, 10 en 15 kilometer en de mogelijkheid om 10, 15 of 25 kilometer te wandelen. Gelukkig vielen de weersomstandigheden ontzettend mee. Start en finish waren zoals gebruikelijk op de speelweide aan de Stakenbergweg.

Het hardloopparcours was nagenoeg geheel onverhard en voer over de Nunspeetse heidevelden rondom de omgeving van de Stakenberg. Na de buien van de laatste dagen hadden de lopers hier een behoorlijk zwaar parcours af te leggen. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement met 167 hardlopers en 254 wandelaars.

De wandelaars liepen hun routes hoofdzakelijk over de heidevelden die bloeien. Er kwamen, net als voorgaande jaren, veel complimenten bij de organisatie binnen dat men de routes en onze omgeving zo mooi vindt. De uitslagen en de foto's kunt u vinden op de website www.nunspeetseheideloop.nl. Wij bedanken al onze sponsoren, met name hoofdsponsor Cheap-fit. Mede dankzij hen is deze Heideloop wederom een groot succes geworden.