• Wandelaars op de Nunspeetse heide

    eigen foto

Succesvolle Nunspeetse Heideloop

22-08-2016, 16:50 | Lezersnieuws | Gemeentebelang Nunspeet

Vereniging Gemeentebelang heeft op 20 augustus de achtste editie van de Nunspeetse Heideloop georganiseerd. Er was een hardlooproute over 5, 10 en 15 kilometer en de mogelijkheid om 10, 15 of 25 kilometer te wandelen. Gelukkig onder prima weersomstandigheden. Start en finish waren zoals gebruikelijk op de speelweide aan de Stakenbergweg.

Het hardloopparcours was nagenoeg geheel onverhard en voer over de Nunspeetse heidevelden rondom de omgeving van de Stakenberg. Er hebben zich geen calamiteiten voorgedaan en de organisatie kan dan ook terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

De wandelaars liepen hun routes hoofdzakelijk over de heidevelden die nog niet helemaal op haar mooist was maar er kwamen veel complimenten bij de organisatie binnen dat men heeft genoten. Voor de complete uitslagen en de foto's verwijzen wij u naar de site www.nunspeetseheideloop.nl. Wij bedanken al onze sponsoren, met name hoofdsponsor Kok & Heijkamp. Mede dankzij hen is deze Heideloop wederom een groot succes is geworden.

Uitslagen en foto's zijn te vinden op http://www.nunspeetseheideloop.nl/