• Stichting Bandito team schenkt € 1300 aan Stichting Veluwse Wens Ambulance

Stichting Bandito team schenkt 1300 euro aan Stichting Veluwse Wens Ambulance

23-11-2015, 19:20 | Lezersnieuws | Janneke Schoonhoven

Stichting Bandito team, doet actief mee aan tractorpulling wedstrijden die veelal georganiseerd worden door de NTTO. Ze rijden met 2 tractoren mee in de 2,5 ton sport. Voor aanvang van het tractorpulling seizoen heeft dit team besloten om al het gewonnen prijzengeld te doneren aan Stichting Veluwse Wens Ambulance. Al het gewonnen prijzengeld werd netjes in de speciale spaarpot gestopt, ook werd gaande weg het seizoen diverse andere teams giften in deze spaarpot gestopt.

Afgelopen vrijdag 20 november werd tijdens de jaarlijkse sponsoravond de cheque overhandigd. Allereerst werd met de sponsoren, clubleden en andere aanwezigen teruggekeken op het seizoen. Een heel mooi seizoen want het team heeft diverse malen op het podium gestaan met als hoogtepunt toch wel een derde plek op het NK in Harskamp. Ook werd er kort stil gestaan hoe de actie tot stand is gekomen. Hierna mocht het bestuur de cheque uit een grote envelop halen en bleek er in totaal € 1300 aan prijzengeld en giften te zijn opgehaald. Hierbij moet vermeld worden dat Stichting tractorpulling Meerkerk ook besloten had om het niet opgehaalde prijzengeld in totaal € 430 via Stichting Bandito team te doneren aan Stichting Veluwse Wensambulance.

Stichting Bandito team is dan ook erg trots dat zij dit wel heel mooie bedrag aan deze geweldige stichting mag schenken. Met dit bedrag kunnen ongeveer 6 wensen in vervulling gaan. Het Bandito team geniet wekelijks van de mooie momenten die ze hebben tijdens het uitoefenen van hun sport/hobby en nu kunnen ze iets terug doen voor onze (zieke) medemens.

Meer informatie: http://teambandito.wordpress.com of http://www.veluwsewensambulance.nl/