• Stichting Bandito team schenkt een mooi bedrag

    Janneke Schoonhoven
  • Janneke Schoonhoven
  • Janneke Schoonhoven

Stichting Bandito team schenkt € 1100 aan stichting Veluwse Wensambulance

13-11-2017, 19:20 | Lezersnieuws | Janneke Schoonhoven

Stichting Bandito team, doet actief mee aan tractorpulling wedstrijden die veelal georganiseerd worden door de NTTO. Ze rijden met 2 tractoren mee in de 2,5 ton sport. Ook dit jaar heeft het team besloten om het prijzengeld te doneren aan Stichting Veluwse Wens Ambulance.

Afgelopen vrijdag 10 november werd tijdens de jaarlijkse sponsoravond de cheque overhandigd. Tijdens een kort praatje werd er met sponsoren, clubleden en andere aanwezigen terug gekeken op het afgelopen seizoen. Maar ook werd er vooruit gekeken wat de plannen voor komende seizoen zijn. En tot slot werd de cheque overhandigd aan het bestuur van de Veluwse wensambulance. Het team heeft een mooi bedrag van € 880 bij elkaar gespaard. Maar gaande weg de avond werd het bedrag nog door diverse anonieme sponsoren verhoogd naar een totaal van €1100.

Stichting Bandito team is dan ook erg trots dat zij dit wel heel mooie bedrag aan deze geweldige stichting mag schenken. Met dit bedrag kunnen weer een aantal wensen vervuld worden. Het Bandito team geniet wekelijks van de mooie momenten die ze hebben tijdens het uitoefenen van hun sport/hobby en nu kunnen we iets terug doen voor onze (zieke) medemens.

Meer informatie: http://teambandito.wordpress.com of http://www.veluwsewensambulance.nl/