• Uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen

    Zorgwinkel Epe
  • Doreen Bockweg

Start Outlet 2e hands hulpmiddelen Zorgwinkel Epe.

14-09-2017, 12:00 | Lezersnieuws | Kitty Krijt

Persbericht start outlet 2e hands hulpmiddelen.

Na een vliegende start met onze Zorgwinkel hebben wij besloten om ook invulling te geven aan de vraag voor tweedehands hulpmiddelen.

U kunt bij ons uw tweedehands hulpmiddelen verkopen en wij bieden de mogelijkheid, aan cliënten die een kleinere portemonnee hebben, om toch een kwalitatief goed hulpmiddel aan te schaffen. Zo bieden wij voor iedereen een passende oplossing.

Ontzorgen is onze visie.

Onze visie is voor iedere portemonnee en voor iedere persoon een passende oplossing te bieden. Wij luisteren naar uw wensen en voorzien u van een persoonlijk en passend advies.

Bent u niet in de gelegenheid naar ons te komen, dan komen wij graag bij u aan huis. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend.

Tevens bieden wij u een unieke mogelijkheid om gratis uw woning te scannen op mogelijkheden voor aanpassingen, zodat u langer met plezier en veilig thuis kunt blijven wonen.

Wij vinden het noodzakelijk om u te ontzorgen. Vaak ben je druk met allerlei andere zaken en is de aanschaf van een passend hulpmiddel het laatste waar u aan denkt. Graag staan wij u met raad en daad ter zijde.

Wij hebben gekwalificeerde medewerkers en contracten met alle zorgverzekeraars.

Wij werken met gecertificeerde leveranciers, zorgverleners en paramedici, zodat u altijd het juiste hulpmiddel geleverd krijgt en op uw persoonlijke behoefte aangepast.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract, zodat u snel en adequaat uw hulpmiddel geleverd krijgt. De rompslomp nemen wij van u over.

Wij werken samen met artsen, specialisten, ergo-/fysiotherapeuten en technische bedrijven die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Een hulpmiddel is naar onze mening het belangrijkste ondersteuningsmiddel voor u, om een stukje onafhankelijkheid, veiligheid en kwaliteit van 't leven te behouden.

WORDT U OOK GRATIS VIP DEELNEMER IN 2017?

Wij nodigen u graag uit kennis te komen maken met ons, onder het genot van een heerlijk kopje koffie/cappuccino of thee met iets lekkers.

Voor elke nieuwe VIP deelnemer ligt er een kleine attentie klaar.

Zorgwinkel Epe, Beekstraat 15-17, 8162 HA Epe, Tel: 0578-767077, appen kan ook op 06-4002 24 84.

www.zorgwinkelepe.nl, info@zorgwinkelepe.nl