Samen gezellig eten in Bloemfontein

02-12-2015, 11:41 | Lezersnieuws | Swoe

Het wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen organiseert op woensdag 16 december 2015 een KERSTBUFFET Het buffet start om 17.00 uur en iedereen die gezellig wil mee eten is van harte welkom.

Het wijksteunpunt Bloemfontein organiseert i.s.m. Smakelijk Maaltijd & Catering uit Apeldoorn maandelijks gezellige buffetten in het wijksteunpunt. Deze organisatie verzorgt voor de SWO/E ook de zgn. koelverse maaltijden, die thuisbezorgd worden bij mensen die (tijdelijk) zelf niet meer hun maaltijd kunnen bereiden.

Iedere maand is er een ander themabuffet; dit keer hebben we een heerlijk Kerstbuffet. Lopend langs het buffet kun je kiezen uit verschillende gerechten. Vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein zijn al op tijd aanwezig om de tafels gezellig te dekken en mensen te helpen bij het opscheppen van het eten. Ook lopen zij even langs de tafels en schenken indien gewenst voor u een drankje in. Dit verhoogt de sfeer bij het samen eten.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij; belangstellenden die willen deelnemen aan het buffet kunnen zich nog tot 10 december aanmelden via het nummer van het wijksteunpunt Bloemfontein 0578-617118. Deelname aan het Kerstbuffet kost € 10,00 per persoon en dat is exclusief uw drankjes. Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:

Wijksteunpunt Bloemfontein, van dinsdag tot en met vrijdag op het nummer 0578-617118. Kijk voor meer informatie op www.swo-epe.nl