• overhandiging van de voorzittershamer

    Jan van de Heuvel

Robert Bruinenberg nieuwe voorzitter van BNI 'De Wilde Baars'

07-10-2017, 13:40 | Lezersnieuws | Bianca Lipke

Afgelopen woensdag heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Bianca lipke heeft plaats gemaakt voor Robert Bruinenberg, hij kreeg de voorzittershamer overhandigd tijdens de bijeenkomst.

Geven loont, dat is de filosofie van BNI De Wilde Baars in Elburg. Zo'n 28 ondernemers genereren tijdens de wekelijkse netwerkbijeenkomsten meer relaties, meer klanten en meer omzet voor elkaar. Dat doen ze niet onverdienstelijk, want ons chapter is twee keer uitgeroepen tot beste van Nederland.

Iedere woensdag van 6.45 tot 8.30 uur ontbijten de leden bij restaurant De Haas aan de Jufferenstraat 21 in Elburg. Wereldwijd doen wekelijks zo'n 175.000 BNI-leden dat in meer dan 7.000 actieve chapters (clubs).

Ook profiteren van meer omzet?

Ondernemers zijn welkom bij BNI De Wilde Baars in Elburg. Van startende ondernemers tot starters. BNI werkt met branchebescherming, zodat er geen onderlinge concurrentie ontstaat. Gezamenlijk hebben we één doel: Meer omzet voor elkaar genereren. Vorig jaar wisselden de leden van BNI Elburg 1.756 aanbevelingen uit dat leidde tot € 2.274.000 aan omzet. De filosofie 'Geven Loont' en de vaste structuur van de bijeenkomsten maken BNI uniek en tot een succesvolle formule

Iedere woensdag van 6.45 tot 8.30 uur ontbijten de leden bij restaurant De Haas aan de Jufferenstraat 21 in Elburg.

Ervaar zelf de gezellige en positieve sfeer door het bijwonen van een bijeenkomst en ontdek dat BNI kan bijdragen aan meer omzet voor uw bedrijf. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Bianca Lipke b.lipke@wuestman.nl bellen mag ook 06-52624063