• even snel een foto naar de ouders!

    onbekend

Prokino Elburg start met Prokino app

18-08-2016, 09:40 | Lezersnieuws | Janny Knigge

Elburg, 15 augustus 2016

Prokino Elburg start met Prokino app

Vanaf 22 augustus wordt bij Prokino Elburg de Prokino app geïntroduceerd. Hiermee is Prokino Elburg de eerste kinderopvangorganisatie in de regio die gebruik maakt van deze geavanceerde tool voor ouders. De app is speciaal ontwikkeld voor kinderopvangorganisaties en bevat diverse handige hulpmiddelen om ouders te betrekken bij de opvang van hun kind. Een gepersonaliseerd fotoboek, een digitaal schriftje en online nieuws brengen de ervaringen op de locaties in beeld. De Prokino app kan via een computer, smartphone en tablet gebruikt worden.

Als professionele kinderopvangorganisatie hecht Stichting Prokino veel waarde aan het contact met ouders. De app biedt de mogelijkheid het contact met ouders te verbeteren en de betrokkenheid te vergroten. Ouders kunnen altijd en overal de laatste foto's bekijken, een berichtje sturen naar de groep of het digitale schriftje lezen van hun kind. Daarnaast biedt de applicatie ook de mogelijkheid om extra dagen en afwezigheid door te geven. De Prokino app is al eerder succesvol geïntroduceerd in andere regio's waar Stichting Prokino actief is. De app is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android en te downloaden via respectievelijk de Appstore of Google Play onder de naam Prokino app.

Over Prokino Elburg

Prokino Elburg heeft diverse locaties in de regio Elburg. U vindt ons in Elburg, Doornspijk en 't Harde. Kijk voor meer informatie op www.prokino.nl/elburg. Prokino Elburg is onderdeel van Stichting Prokino, een landelijke organisatie die kinderopvang, peuterspeelzalen, gastouderopvang, jeugdhulp, gezins- en individuele begeleiding en trainingen aanbiedt. Als maatschappelijke en professionele stichting zonder winstoogmerk zet Prokino zich breed in voor de ontwikkeling van kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Vanuit onze missie "Samen groot worden" biedt Prokino verspreid over het hele land, kinderopvang, zorg, huisvesting, verzorging, opvoeding en of ander hulp aan. Wij doen dit in nauwe samenspraak met ouders en zoeken daarbij de samenwerking met lokale partners.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////