• Woonlocatie Kalkuur

    onbekend

Oproep vrijwilligers Woonlocatie Kalkuur

27-01-2017, 22:10 | Lezersnieuws | karin vis

Nunspeet- Woonlocatie Kalkuur, woonvorm van Interakt Contour.

InteraktContour biedt professionele begeleiding aan mensen met hersenletsel. Hersenletsel verandert een mensenleven en dat van hun naasten.

Onze woonvorm bestaat uit 18 appartementen en twee huiskamers. In deze huiskamers word er gezamenlijk koffie gedronken en gegeten. In de appartementen wonen deels cliënten met Aangeboren hersenletsel en ook cliënten met Niet aangeboren hersenletsel.

We zijn op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het u leuk om een activiteit te ondernemen met één onze bewoners? Dit kan een wandeling zijn of even een kopje koffie drinken in ons leuke dorpje Nunspeet.

Wat wordt er van de vrijwilligers verwacht: o.a. onze cliënten gezelschap houden, koffie en thee schenken en eventueel aanbieden aan de bewoners die dit niet zelfstandig kunnen, samen een spelletje doen of een potje schaken. Het liefst zien we u graag 1x per week een vaste middag of avond of 1x per twee weken. Dit alles kan in overleg.

Wie belangstelling heeft voor dit vrijwilligerswerk of algemene informatie wil hebben over het vrijwilligerswerk bij onze woonlocatie Kalkuur, kan contact opnemen met Corrie Elzerman of Karin Vis-Lokhorst, tel. 0341253630. E-mail: k.vis@interaktcontour.nl

Meer informatie over onze organisatie kunt u vinden op www.interaktcontour.nl