Ontdek je sterke kanten bij Walk&Talk Wezep

14-09-2017, 12:41 | Lezersnieuws | de Bibliotheek Noord-Veluwe

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Noord-Veluwe

Op woensdag 4 oktober wordt het kwaliteitenspel gespeeld bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Wezep. Het kwaliteiten spel helpt om inzicht te krijgen in de vraag wie je bent, door je sterke en minder sterke kanten te ontdekken. Met behulp van kaarten met daarop persoonlijke eigenschappen kun je meer bewust worden van je eigen kwaliteiten. Ben je behulpzaam, een doorzetter, handig of humoristisch? Hoe zie je jezelf en hoe ziet een ander jou? Wellicht ziet een ander kwaliteiten bij jou waar je je niet van bewust bent.

Na het kwaliteitenspel kunnen de deelnemers hun ervaringen delen over de zoektocht naar werk. De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Wezep en begint om 9.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Wezep is te vinden aan Mariënrade 3, 8091XS Wezep, in het dorpshuis.

Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.