• Mr Keiler, Bart Noy, op karwei om te flyeren langs sportevenementen. En passant loopt hij zelf ook mee...

    Roland Kip

Nog nooit zoveel teams Nunspeetse Keiler

26-02-2017, 16:40 | Lezersnieuws | Nunspeetse Keiler

Nog nooit zoveel teams

De inschrijving voor de teams voor de strijd om de Nunspeetse Keiler op 10 juni 2017 staat nu op 29 teams. Nog nooit zijn er zoveel teams zo vroeg in het jaar al geregistreerd. Niet alleen zijn er veel teams die zich nu al hebben ingeschreven, het zijn ook veel nieuwe teams en nieuwe sponsoren die zich hebben gemeld en die nog nooit eerder hebben meegedaan.

'Mister Keiler', Bart Noy, probeert het succes te verklaren en schrijft het deels toe aan een steeds betere organisatie en aan de PR. Maar daarnaast is het vooral aan een toenemende wens bij mensen om samen een sportieve prestatie te leveren en doelgericht te trainen. Het draagt bij aan teamvorming en aan plezier en gezondheid. En voor velen geldt dezelfde leus als bij de Olympische spelen: meedoen kan belangrijker zijn dan winnen. Het zijn niet alleen bedrijven die deelnemen, ook andere groepen zoals maatschappelijke organisaties en verenigingen en clubs doen mee. Dit jaar doet er zelfs een politieke partij mee!

Bart Noy is zelf heel actief in de voorbereiding en in het werven van sporters en sportievelingen die de uitdaging aan nemen. Met regelmaat is hij te vinden bij sportevenementen om te 'folderen'. Ook dat draagt volgens Bart bij aan het resultaat bij de inschrijving. En hij gaat ermee door, want de organisatie rekent nog op veel meer teams. Inschrijven kan via de website www.nunspeetsekeiler.nl. Informatie is ook te krijgen via facebook.