• Revalidatiearts Bouma

    Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen

Nieuw: revalidatiearts start spreekuur in Gelre polikliniek Epe

13-10-2016, 11:41 | Lezersnieuws | Gelre ziekenhuizen

Onlangs is revalidatiearts mevrouw N. Bouma van Gelre ziekenhuizen gestart met een spreekuur in de Gelre polikliniek in Epe. Hier kunnen volwassenen terecht met vragen over revalidatie of over ervaren beperkingen in het functioneren. Het spreekuur vindt een keer per maand plaats op een donderdagmiddag.

Door een ziekte, aandoening of ongeval kan iemand beperkt worden in zijn dagelijks leven. Lopen, praten, jezelf verzorgen, interactie met anderen en je werk doen, zijn opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Iemand merkt dat hij minder goed functioneert als voorheen. De revalidatiearts richt zich op het verbeteren, opheffen en zelfs voorkomen van de gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval op het functioneren. Het doel is handicaps te voorkomen, dan wel zo klein mogelijk te laten zijn, zodat iemand optimaal kan functioneren in de samenleving.

MEER WETEN?

Voor vragen en/of het maken van een afspraak, kunnen geïnteresseerden bellen met de polikliniek Revalidatiegeneeskunde: (055) 581 80 36. Geef aan dat u naar het spreekuur in de polikliniek in Epe wilt.

Meer informatie over revalidatiegeneeskunde is te vinden op: www.gelreziekenhuizen.nl/Revalidatiegeneeskunde-Apeldoorn