• 4de plaats in de competitie

    Zwemvereniging Noord-Veluwe

Medaille regen voor Zwemclub Noord-Veluwe

01-05-2017, 08:50 | Lezersnieuws | Zwemvereniging Noord-Veluwe

Zaterdag 29 april was de laatste wedstrijd in de ANWF-competitie voor de recreanten van zwemvereniging Noord-Veluwe uit Wezep. De wedstrijd vond plaats in zwembad De Veldkamp in Wezep. Voor Noord-Veluwe dus een thuiswedstrijd. Er is door de zwemmers goed gezwommen. Er zijn veel PR's gezwommen en ook meerdere medailles behaald. Zo haalde Iris Kloosterman maar liefst 3 gouden medailles! Wesley ten Brinke haalde zilver en brons, Damian van 't Hof sleepte een gouden medaille in de wacht en Marijn Kloosterman en Mitchel Groeneveld gingen met een zilveren medaille naar huis. Er zijn veel persoonlijke records gezwommen. Zo verbeterde Kirsten Schoonhoven haar PR op de 50 meter vrije slag met maar liefst 9 seconden.

Tijdens de wedstrijd werden ook de bekers voor de competitie uitgereikt. Zwemvereniging Noord-Veluwe eindigde dit seizoen op de 4e plaats in de competitie. Als eind activiteit tijdens deze competitie was er een fun-estafette. Alle zwemmers uit de verschillende teams werden gemixt en zwommen met elkaar een estafette.

De officials die tijdens deze competitie hebben gefungeerd, werden door de scheidsrechter even extra in het zonnetje gezet door ze te bedanken voor hun inzet. Zonder de officials kunnen de wedstrijden namelijk niet plaatsvinden. Hoewel de competitie voor de recreanten nu afgelopen is, gaan de trainingen gewoon door en maken de zwemmers zich klaar voor het nieuwe seizoen.