Leven in Vrijheid

01-09-2016, 21:30 | Lezersnieuws | Kampvuuravonden Elburg

De zomervakantie is voor de meeste mensen inmiddels weer voorbij. Hopelijk kijken velen van jullie er met een goed gevoel op terug en heb je kunnen genieten van het mooie weer, een heerlijke vakantie of een ontspannen periode thuis.

Vakantie is voor velen ook een periode van vrijheid. Een periode waarin je even helemaal los kunt komen van je werk, van vaste gewoontes en patronen. Vrijheid is ook het thema van de aanstaande kampvuuravond op donderdagavond 8 september. Vaak denken mensen dat het geloof in God je vrijheid beperkt en dat God je allerlei wetten en regels oplegt. Als je Jezus vindt zal je echter merken dat het geloof niet leidt tot gebondenheid maar juist tot echte vrijheid. Spreker Fred van de Helm is medewerker van de KVA in Dronten en zal ons als spreker meenemen in dit thema en daarin ook een stukje van zijn eigen leven delen.

Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid! Heerlijk om elkaar na de vakantie weer te ontmoeten rondom het vuur en ervaringen met elkaar te delen. Mis deze avond dus niet en neem vooral ook vrienden en bekenden mee!

Meld je zo snel mogelijk even aan via info@kvaelburg.nl of via onze Facebook pagina (Kampvuuravonden gemeente Elburg). Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1, 't Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en 't Harde).

www.kvaelburg.nl