• Kampvuuravond

    Gerjan Prins

KVA voor het goede doel

01-12-2016, 23:51 | Lezersnieuws | Kampvuuravonden Elburg

Op 6 februari van dit jaar werd een deel van het pand van het Leger des Heils in Elburg door een brand verwoest. Hierdoor leek een project wat was opgestart door Egbert Wubbema, officier bij het Leger des Heils in Elburg, geen doorgang meer te kunnen vinden, zo vertelde hij tijdens de kampvuuravond van 9 juni dit jaar. Egbert ging echter door met zijn project en kreeg van het Huiken een ruimte aangeboden om daar zijn project voort te zetten.

Vanuit de visie om naasten in de directe omgeving te ondersteunen heeft de organisatie van de KVA in Elburg toen besloten om het kookproject financieel te ondersteunen middels het doneren van een deel van de collecteopbrengsten. De afgelopen maanden is er reeds het nodige opgehaald, maar tijdens de aanstaande kampvuuravond van 8 december zal speciaal voor dit project de gehele collecteopbrengst gedoneerd worden. Tijdens de kampvuuravond van 12 januari zal het totale bedrag dan worden overhandig aan het Leger des Heils.

Naast de bijzondere aandacht voor het Leger des Heils zal de kampvuuravond van 8 december de vaste ingrediënten bevatten welke je van een KVA gewend bent. Lammert Trul heeft als spreker een mooie boodschap voor ons klaar liggen, het vuur zal weer volop branden en er is volop ruimte voor ontmoeting en gesprek. Mis deze avond dus niet en zorg dat jij er bij bent!

Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1, 't Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en 't Harde).

Mocht je 8 december niet aanwezig kunnen zijn, maar wel een gift over willen maken voor het Leger des Heils, dan kan dit via ons IBAN nummer NL04 RBRB 0941 6280 43. Geef dan in de toelichting even aan dat het om een gift voor het Leger des Heils gaat. Alvast hartelijk bedankt!

www.kvaelburg.nl

Facebook: Kampvuur avonden - gemeente Elburg

Twitter: @kvaelburg