• Jasper Keizer wordt trainersbegeleider bij KV Elburg

    Geert de Haan

Korfbalvereniging Elburg stelt trainersbegeleider aan

16-07-2017, 20:10 | Lezersnieuws | Geert de Haan

Het was al een paar maanden bekend dat KV Elburg voor het komende seizoen een nieuwe hoofdtrainer heeft in de persoon van Merwin Bierlee. Merwin Bierlee zal samen met Jan Westland de training en coaching verzorgen van Elburg 1 en 2.

Daarnaast wordt er volgend seizoen ook geïnvesteerd in de begeleiding van de jeugdteams en met name de jeugdtrainers. Deze week heeft het bestuur van KV Elburg Jasper Keizer aangesteld als trainersbegeleider voor de jeugdafdeling. Jasper Keizer is afkomstig van Wit-Blauw in Kampen en heeft veel ervaring met het begeleiden van trainers en jong talent. Zo begeleidt hij trainerscursussen voor de KNKV en heeft hij jaren de selectie U17 van de regio Oost getraind.

Het doel van de samenwerking is het invoeren van modern en dynamisch korfbal bij de jeugdteams van KV Elburg en de borging daarvan in het technisch beleid.

KV Elburg zet daarmee een belangrijke stap gericht op de toekomst. Dit traject sluit aan bij de methode "Spelenderwijs Verbeteren" dat al sinds 2015 in gebruik is bij de vereniging.

KV Elburg is de afgelopen jaren flink gegroeid in ledenaantal en deze investering in de kwaliteit is daar een logisch vervolg op.