Het vuur knappert door in de zomer…

12-07-2016, 20:20 | Lezersnieuws | Kampvuuravonden Elburg

De zomervakantie is inmiddels begonnen maar de Kampvuuravonden gaan gewoon door. En wat is er nu heerlijker voor een man dan op een zomerse avond bij een knapperend vuurtje elkaar te ontmoeten, met elkaar te zingen, te lachen en hamburgers te eten!

Aanstaande donderdagavond, 14 juni, is het alweer zo ver. Als spreker hebben we John Schuijn, medewerker van de Kampvuuravonden, bereid gevonden om zijn verhaal met ons te delen. Zijn boodschap zal naar aanleiding van 2 Kronieken 7 vers 14 gaan over recht en gerechtigheid en in hoeverre jij bereidt bent daar pal voor te gaan staan. Laat je inspireren en bemoedigen en neem vervolgens ook de tijd om hier met elkaar over door te praten.

Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid! Mis deze avond dus niet en neem vooral ook vrienden en bekenden mee!

Meld je zo snel mogelijk nog even aan via info@kvaelburg.nl of via onze Facebook pagina (Kampvuuravonden gemeente Elburg). Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom aan de Rozenbergerweg 1, 't Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en 't Harde).

www.kvaelburg.nl