Heerde wint in Lemmer, 2e klasse lonkt: VV Lemmer - VV Heerde (1-3)

29-05-2017, 13:40 | Lezersnieuws | VV Heerde

Heerde heeft in Lemmer een eerste, grote stap gezet voor promotie naar de 2e klasse. In Lemmer wonnen de geel-zwarten met 1-3. Het enige dat Heerde zichzelf kan verwijten is dat het tweeluik met Lemmer niet al definitief beslist is. Heerde kreeg namelijk legio kansen en had zodoende een veel grotere uitslag neer kunnen en misschien wel moeten zetten. Heerde kwam nog wel 1-0 achter, maar door twee doelpunten van Stijn Rorije en 1 van Timo Olde Olthof werd het 1-3. Laatstgenoemde miste in de 2e helft nog een penalty voor Heerde.

Een ongelofelijke wedstrijd in Lemmer. Uiteraard blijdschap bij iedere geel-zwarte, maar in het achterhoofd toch ook het idee dat de uitslag groter had moeten zijn. Juist dat moet de drijfveer zijn om op 2e pinksterdag (maandag 5 juni) nog 1 keer vol gas te geven. Heerde staat op de drempel van de 2e klasse, en dat is 35 jaar geleden! Kom daarom allemaal naar Sportpark Molenbeek op 2e pinksterdag en juich Heerde naar de 2e klasse! Aanvang 14.00 uur.

Scoreverloop: 34. Denny Portijk (1-0), 40. Timo Olde Olthof (1-1), 73. Stijn Rorije (1-2), 90. Stijn Rorije (1-3).

Opstelling Heerde: Tim Rorije, Dewi van Velsen, Timo Olde Olthof©, Maarten Tuin, Jeffrey de Weerd Mike Bronsink (75. Nick Schurink), William Bax, Raoul Wijenberg (88. Arne Sellies) Elkjar Dijkgraaf, Stijn Rorije, Corstiaan Altenburg (70. Daan Nijmeijer).