• Julia in concert

    Henderikus Cazemier

Hattems talent Julia Snijder bij kickoff New Orleans in Hattem

14-01-2017, 20:50 | Lezersnieuws | Opoe's House of Music

Singer-songwriter Julia Snijder uit Hattem treed zondag tweemaal op tijdens de tijdens de kickoff van Opoe's House of Music in Banka in Hattem. Tijdens de kickoff licht 'Opoe' de muziekplannen voor 2017 toe, inclusief de samenwerking met de Oranjevereniging op 27 april met een talentenjacht. Na de zomervakantie zijn er plannen voor een New Orleans event op zaterdag 9 september in samenwerking met Rond Uit Hattem.

Opoe's House of Music commiteert zich om jaarlijks samen met ondernemers op het prachtige marktplein alle Hattemers talent in jazz, blues en soul een podium te geven. Het New Orleans thema van 2017 geeft eveneeens ruimte aan brass en gospel. Regionaal talent kan zich via het open podium op Koningsdag profileren of via een opname van een optreden. Opnames kunnen ingezonden worden aan info@opoeshouseofmusic.nl.

Alle Hattemers zijn van harte uitgenodigd om deelgenoot te worden van de plannen van de stichting in Banka op zondag 22 januari vanaf 16 uur. De koffie en thee wordt door Banka aangeboden. En opoe? Opoe Barendsen krijgt een speciaal plekje naast de band.

Voetnoot: Jarenlang hebben moeder en zoon Barendsen de wereld rondgereisd, hun liefde voor muziek achterna. Maar opoe is nu 89 en licht dementerend. Dus vatte zoonlief Jan-Erik Barendsen uit Hattem het plan op om de muziek naar Hattem te halen. Zo is ANBI-Stichting Opoe's House of Music ontstaan.